Jolly Joker'in "Bu Gece Bizim" Partisine Ünlüler Akın Etti

Abone Ol :

Jolly Joker'in

JOLLY JOKER’İN “BU GECE BİZİM” PARTİSİNE ÜNLÜLER AKIN ETTİ

 

Türkiye’nin farklı noktalarına yayılmış şubeleri ile eğlencenin bir numaralı adresi olan Jolly Joker, “Bu Gece Bizim” mottosuyla düzenlediği partide ünlü sanatçılar, müzisyenler ve iş ortaklarıyla doyasıya eğlendi. Ünlü akınına sahne olan partinin moderatörlüğünü Bay J üstlenirken, Tarık Sezer ve Orkestrası güçlü performansları ile gecede sahne alan sanatçılara eşlik etti. Gecenin geç saatlerine kadar süren partiye Demet Akalın, Berkay Fettah Can, Cansu, Hakan Altun, Ümit Besen, Ayta Sözeri, Haluk Levent, Koray Avcı, Halil Sezai, Merve Özbey başta olmak üzere yüzlerce sanatçı ve müzisyen katıldı.

 

Türkiye’nin en geniş konser mekanı ağı Jolly Joker’in, Vadistanbul’da düzenlediği parti, Jolly Joker kurucu ortaklarından İbrahim Sayın ve Ahmet Çelenk’in konuşmasıyla başladı. Sayın konuşmasında “12. sezonumuzda tüm Jolly Joker Ailesi olarak sizlerle bir araya gelmek, eğlenceli bir gece geçirmek istedik. Hepinize geldiğiniz için teşekkür ederiz, iyi ki geldiniz. Bu gece bizi yalnız bırakmayan sanatçılar genelde kendi hayranları için şarkı söylerler bense hayranı olduğum sanatçılarla çalıştığım için, konuştuğum için her zaman çok heyecan duydum. Bu yıl itibariyle Türkiye çapında 9 mekana ulaştık. 2020 sonu hedefimiz ise 12 mekanda 1 milyon katılımcıyla buluşmak. Bu yıl 850 etkinliğe imza attık önümüzdeki sene ise 1.300 etkinlik yapmayı hedefliyoruz” dedi.

 

Jolly Joker’in kurucu ortaklarından Ahmet Çelenk ise; “Jolly Joker ailesine katılalı bir yıl oldu ve çok mutluyum. Bu gece bizi yalnız bırakmayan tüm sanatçılarımızı sahneye davet ediyorum.” dedi

Yıllarca eğlence sektöründe hizmet veren Jolly Joker’in, hep biz eğlendirdik bu sefer “#bugecebizim” çağrısı ile duyurduğu partiye sanat camiasının önemli isimleri akın etti. Kırmızı halı seremonisinin ardından başlayan parti, Türkiye’nin en önemli sanatçılarını bir araya getirdi.

 

Gecenin geç saatlerine kadar devam eden partide sırasıyla, Koray Avcu, Berkay, Haluk Levent, Hakan Altun, Mehmet Erdem, Tan Taşçı, Cengiz Kurtoğlu, Ümit Besen, Gökhan Tepe, Bendeniz, Fettah Can, Rubato, Cansu, Deha Bilimlier, Ufuk Yıldırım, Anıl Durmuş gibi önemli sanatçılar, Tarık Sezer Orkestrası’nın eşliğinde açık sahnede performans sergiledi. Müzik dolu saatlerin yaşandığı gecede unutulmaz bir geceye imza atıldı.

Etiketler:

Abone Ol :