İzzet Yıldızhan: "Misafirliğe Çağırıyorlar da Nasıl Gidelim?

Abone Ol :

İzzet Yıldızhan:

 

Müzik kariyerinin yanı sıra yaptığı açıklamalarla da sık sık gündeme gelen İzzet Yıldızhan ailesinin kalabalık olması nedeniyle rahat bir şekilde misafirliğe gidemediklerini söyledi. Eddie Murphy'e meydan okumuştu! 9 çocuğu olan İzzet Yıldızhan: Misafirliğe çağırıyorlar da nasıl gidelim? 

Mustafa, Ali Yuşa, Zelal, Sevgi, Veysel Efe, Ekrem arin, İzzet, Ömer ve Hamza... 9 çocuğu bulunan İzzet Yıldızhan, kalabalık bir aile olduklarına işaret ederek dikkat çeken bir açıklama daha yaptı.

4Eddie Murphy'e meydan okumuştu! 9 çocuğu olan İzzet Yıldızhan: Misafirliğe çağırıyorlar da nasıl gidelim? - 5

 

 

 

Yılbaşında ailesiyle olacağını söyleyen Yıldızhan, "Kalabalığız. Misafirliğe çağırıyorlar, '40 kişiyiz nasıl geleceğiz?' diyorum. Aslında 40 kişi de kabul ederler ama ben istemiyorum. İzmir'deki kendi otelimizin balo salonunda olacağız." dedi. Geçtiğimiz yıllarda 10 çocuk sahibi dünyaca ünlü ABD’li aktör Eddie Murphy’ye meydan okuyan Yıldızhan, “Eddie Murphy sen kimsin ya! Rekora benim sahip olmam gerekiyor. İlk hedefim bu sayıyı 12’ye çıkarmak.” demişti. Yıldızhan, Aleyna Tilki'nin sahnelerinin engellendiğini açıklamasına, "Kesinlikle doğru... Bizim camia çok enteresan. Büyük balık, küçük balığı yutmaya çalışıyor. Aleyna'nın yaşı daha çok genç. Ona tavsiyem, sindirsin bunlar olacak çünkü. Altın çamura batırsan da altın altındır. Herkes yerini bulur. Benim bulduğum gibi... Burada megalomanlık yapabilirim" ifadelerini kullandı.

Meslektaşlarının yılbaşı gecesi için astronomik rakamlar istediği haberlerine sanatçı, "Biraz abartıldığını düşünüyorum. Gazino hayatını bırakalı beş sene oldu. Bu tür paralar isteyerek, aile gazinoları bitmiş oldu. Gerçi o kadar para olduğunu sanmıyorum. Algı yönetimi yapıyorlar ama kendilerine zarar verdiklerini bilmiyorlar. Dinleyicide farklı yere gitti" açıklamasında bulundu.

Etiketler:

Abone Ol :