İzzet Yıldızhan, Mehmet'in Gezegeni'ne Konuk Oldu!

Abone Ol :

İzzet Yıldızhan, Mehmet'in Gezegeni'ne Konuk Oldu!

İzzet Yıldızhan Kral TV - Kral FM ortak canlı yayınında Mehmet’in Gezegeni’ne konuk oldu.

İzzet Yıldızhan içtenlikle Gezegen Mehmet’in sorularını yanıtladığı programda sevilen şarkılarını da canlı olarak seslendirdi.

İzzet Yıldızhan’ın konuk olduğu Mehmet’in Gezegeni, aynı anda Kral TV - Kral FM Facebook hesaplarından da canlı olarak yayınlandı…

Gezegen Mehmet :Sanatçılar arasında Kral FM dinleme yarışması yapılsa herhalde sen birinci çıkarsın İzzet. Kral FM ne ifade ediyor senin için?

İzzet Yıldızhan :Çok önemli benim için. Gün boyunca dinliyorum. Tabi şunu ileteyim. Dinlerken bir sanatçı olarak değil normal bir dinleyici olarak takip ediyorum. Zaman zaman hem sana hem de Afrikalı Ali’ye de bazı önerilerde bulunuyorum hatta. Ayrıca çok güzel haberler veriliyor Kral FM’de. Geçmişe yönelik haberler çok ilgimi çekiyor mesela.


Gezegen Mehmet :İzzet biliyorsun sana sosyal medyaya girmeni ben tavsiye etmiştim. Sen çok hızlı bir giriş yaptın. Çoğu sanatçıyı geride bıraktın özellikle instagram’da. Paylaşımları sen mi yapıyorsun?

İzzet Yıldızhan :Bir ekibim var ama herşeyiyle menajerimle birlikle ilgileniyoruz.


INSTAGRAM’I DAHA DOĞRU KULLANIYORUM

Gezegen Mehmet : Facebook mu yoksa Instagram mı?

İzzet Yıldızhan :Instagram diyebilirim. Daha doğru kullandığımı düşünüyorum, daha kolay geliyor. Ayrıca şunu ileteyim. Bana yazanlara çok teşekkür ederim ancak cevap veremiyorum. Genel bir yazı yazıyorum.



Gezegen Mehmet :Ayla Çelik’ten de güzel bir şarkı aldın, neler söyleyeceksin?

İzzet Yıldızhan :Ayla’ya ben çok teşekkür etmek istiyorum. Aslında biz yaklaşık 10 yıl önceden tanışıyoruz. Levent’teki ofisimde görüşmüştük. Son Vapur’u kullanmıştım o zaman. Şunu diyebilirim; Ayla bana gece gündüz görüştüğüm insanlardan daha güzel yüreğini açtı.


DMC Genel Müdürü Samsun Demir programa telefon bağlantısı ile dahil oldu.

Gezegen Mehmet :Samsun ağabey, İzzet Yıldızhan ile çalışma fikri nasıl oluştu? Hikayesini öğrenebilir miyiz senden.

Samsun Demir :Aslında ben İzzet’i çok uzun zamandır tanıyorum. Ortak bir dostumuz sayesinde bir araya geldik. Albümü anlattı bana. Bakış açısını çok beğendim.  Çok değerli besteler almış ve düzenletmiş. Bu şekilde başladık İzzet ile.



Gezegen Mehmet :Bütün çocukların görüşüyor mu?

İzzet Yıldızhan :8 çocuğum var, hepsi görüşüyor. Annemi getirdim büyük bir eve yerleştirdim. Ben onunla kalıyorum. Orası bizim çatımız oldu çocuklarla beraber. Her zaman söylerim. Ben iyi bir babayım fakat kötü bir kocayım.


Gezegen Mehmet :İşin mi ön planda yoksa ailen mi?

İzzet Yıldızhan :Ailemi çok ayrı muhafaza ediyorum ama işim ön planda. İşimin önüne hiçbirşey geçemez.

TİCARETTEN ÇOK KAZANDIM

Gezegen Mehmet :Sanatçılığından mı para kazanıyorsun yoksa iş adamlığından mı?

İzzet Yıldızhan :Önce şunu söyleyeyim. Ben bütün hayatımı mesleğimle yani sanatçılığımla kurdum. Ama ben bu sektörden kazandığımı ticarette kullandım. Çünkü bu işten daimi gelecek bekleyen çok kişi perişan olmuştur. Sonrasında buradan bir kazandım, ticaretten beş kazandım.


Gezegen Mehmet :Seninle ilgili şöyle bir anım var. Arif Sağ’ın evinde görüşmüştük. Çıkışta seni son model bir arabayla görmüştüm. Seni tanıdığımdan beri kıyafetleri her zaman düzgün, güzel saat takan, son model arabaya binen birisin. Hiç sefalet çektiğin dönem oldu mu?

İzzet Yıldızhan :Sefalet dönemlerim oldu. Ailemde çok fakir vardır aslında benim. Ben 80’li yıllarda gündüz kebapçıda çalışıyordum akşam pavyonda sahne alıyordum. Gece işten dönerken taksiye binmezdim. O soğuk havalarda yürüyerek dönerdim. Cimri biri değilim aslında. Ama destek olmam gereken çok insan vardı. Net olarak söyleyeyim, şuan bütün sülalem bende. Ama çok şükür ben mutluyum. Dileğim, ömrümün sonuna kadar Allah beni “veren el” olarak tutsun.


İBRAHİM BENİM KAN KARDEŞİMDİ

Gezegen Mehmet :Az önce haberi aldım. İbrahim Erkal’ı kaybetmişiz. Mekanı Cennet olsun.

İzzet Yıldızhan :Allah rahmet eylesin. Kan kardeşimdi benim. Az önce bahsettiğim annemin evini ona yakın olsun diye yaptırdım. Bir insanda herşey olmayabilir. Onun yeteneği çok başkaydı. Çok iyi bir müzisyendi. Çok değerli bir arkadaşımı kaybettim. Allah rahmet eylesin.


Gezegen Mehmet :”Birisi” şarkısı senin için bir milat diyebilir miyiz?

İzzet Yıldızhan :Kesinlikle milattır. Ben bu kadar tanındıysam bu şarkı sayesinde tanındım.



Gezegen Mehmet :Bir “image maker” ile çalışıyor musun?          

İzzet Yıldızhan :Yok kendim seçerim. Ama tabi çevremdekilerle önerir. Mesela yeğenim Aziz önerir. Ama bu albümümde tamamen Koray Kasap’ı dinledim.


Gezegen Mehmet :Bazı isimler söyleyeceğim İzzet sana. Aklına ilk geleni söyleyebilirsin.
-Orhan Gencebay ?

İzzet Yıldızhan :Duayen.

Gezegen Mehmet :Ferdi Tayfur?

İzzet Yıldızhan : O da aynı şekilde duayen, gerçek bir müzisyendir.

Gezegen Mehmet : İbrahim Tatlıses?

İzzet Yıldızhan :İyi bir ses.


İzzet Yıldızhan’ın konuk olduğu programın tekrarı Pazar günü saat 21:00'da Kral TV'de yayınlanacaktır.

Programı ayrıca Kral grubunun resmi YouTube kanalı Kral Müzik'ten de izleyebilirsiniz...

Etiketler: 0

Abone Ol :