İzmir'de Edis ve Gazapizm Fırtınası Esti!

Abone Ol :

İzmir'de Edis ve Gazapizm Fırtınası Esti!

 

 

Festivalin en coşkulu kalabalıklarından birine ev sahipliği yapan İzmir’de gençlerin son dönemde en beğendiği rap müzik sanatçılarından Gazapizm yer aldı. Gazapizm, konserine beğenilen şarkısı İzaf’ı sahneye yerleştirilen bir kafesin içerisinde seslendirdiği etkileyici bir performans ile başladı. Memleketi İzmir’de olduğu için çok mutlu olduğunu söyleyen Gazapizm; “ Sizi çok özledim. Buluşmayalı çok oldu. Kendi şehrimizde final yapıyor olmamız çok güzel. ‘’ diyerek, Ölüler Dirilerden Çalacak”, “Dünya Bu”, “Pisliğin Üstüne Basmışlar” gibi popüler eserlerini müzikseverlerle tek bir ağızdan seslendirdi.

22-09/13/ffffffffffff.png

Dinleyicilerin yoğun tezahüratları eşliğinde sahneye çıkan ve enerjisi, sahne şovları, sahne kostümü, aksesuarları ile katılımcılarına benzersiz bir atmosfer yaşatan Edis; ilk olarak sevilen şarkılarından Arıyorum’u sevenleriyle beraber seslendirdi. İzmir’de izleyicileriyle birlikte olmaktan mutluluk duyduğunu söyleyerek konuşmasına başlayan Edis; “ Hoşgeldiniz sizinle olmak şahane, çok özlemişim. Sizi görmekten dolayı çok mutluyum, burası benim memleketim, büyüdüğüm yer. Finali burada yapmak çok güzel oldu. Ailem de bugün beni izlemeye geldi, çok mutluyum.’’ dedi. Konuşmasının ardından son teklisi Yalancı ile devam eden Edis; parçaya özel tasarladığı dans koreografisini dansçıları ile beraber gerçekleştirdi. Konserinde ayrıca “Martılar”, “Dudak”, “An” gibi en beğenilen eserlerini katılımcılar ile beraber seslendirdi.

22-09/13/eeeeeeeeeeee.png

 

Edis'i izlemeye İzmir’de yaşayan annesi Sevil Görgülü ve babası Ayhan Görgülü de geldi. Konser sırasında anne ve babasını selamlayan Edis, babasının doğum gününü kutladı.

Edisten sahnede doğum günü sürprizi

"İYİ DOĞDUN DEDECİĞİM"

Edis, “Bugün babamın doğum günü, iyi ki doğmuş. Ve en önemlisi annem uzun bir süreden sonra ilk defa beni izliyor” dedi. Şarkıcı, daha sonra babasına “Sana bir sürprizim var. Biri daha senin doğum gününü kutlamak istiyor” diye seslendi.Sahneye çıkan Edis’in yeğeni Lidya, dayısının kucağında “İyi ki doğdun dedeciğim” sözleriyle izleyenlerden büyük alkış aldı.

Cihan Hatipoğlu Coşturdu!

Kral Pop Radyo'nun medya sponsorluğunda gerçekleşen festivalde, Kral Pop'un başarılı programcısı Cihan Hatipoğlu da hazırladığı özel set ile Kral Pop Radyo’da yaptığı Biz’de 90’lar Çocuğuyuz programını uzun bir aradan sonra yeniden düzenlenen Fanta Fest’ sahnesine taşıdı. Cihan Hatipoğlu, muhteşem performansıyla İzmirli müzikseverlere unutulmaz bir müzik şöleni yaşattı.

Etiketler:

Abone Ol :