İzmir Sıla'yla Coştu

Abone Ol :

İzmir Sıla'yla Coştu

Kral Pop Radyo medya sponsorluğunda, 86. İzmir Enternasyonal Fuarı’nın ikinci gününde,  yüz bini aşkın İzmirli, sevilen sanatçı Sıla’nın konserine akın etti.

İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde İZFAŞ tarafından düzenlenen Çim Konserleri’nin ikinci gününde Sıla, sevenleriyle buluştu. 

Kültürpark’ın tüm kapılarında uzun kuyruklar oluşurken, konser saatinde 7’den 70’ye herkes ünlü sanatçıyı sevgi gösterileriyle karşıladı.

İZMİR’E TAŞINACAĞIM
Gördüğü ilgi karşısında kendisinin de İzmirli olduğunu hatırlatan Sıla, “Burasının benim için çok özel bir anlamı var, çünkü çocukluğumun fuarı burası. Ben de sizin bir hemşerinizim. Burada olmak benim için çok kıymetli” ifadelerini kullandı.

‘Ziyan’ adlı şarkısıyla konsere başlayan ünlü sanatçı,’Afitap’, ‘Yan Benimle’, ‘Oluruna Bırak’, ‘Sevişmeden Uyumayalım’ gibi sevilen şarkılarını seslendirdi.

Seyircilerin yoğun ilgisi sonrasında Sıla, “İşte İzmir farkı. O kadar pişmanım ki İstanbul’a yerleştiğime. Bir gün döneceğim memleketime, dua edin çabuk olsun” dedi. Yaklaşık iki saat sahnede kalan sevilen sanatçı, kapanışı da yine Afitap şarkısı ile yaptı. 

 

Etiketler: 0

Abone Ol :