'İyi Oyun' 2 Kasım'da Vizyonda!

Abone Ol :

'İyi Oyun' 2 Kasım'da Vizyonda!

2 Kasım’da vizyona girecek olan, başrollerinde Mert Yazıcıoğlu, Afra Saraçoğlu, Orkun Işıtmak, Bahar Şahin, Yiğit Kirazcı, Hakan Kurtaş, Doğaç Yıldız, Tolga Canbeyli, Bada Oh Deniz ve konuk oyuncu olarak Kerem Bürsin’in yer aldığı “İyi Oyun” filmi için geri sayım devam ediyor. Türkiye ve dünyanın ilk e-spor sinema filmi olan “İyi Oyun”un vizyon fragmanı yayınlandı.

 

Yönetmenliğini Umut Aral’ın üstlendiği, Türkiye ve dünyanın ilk e-spor sinema filmi olan ‘İyi Oyun’ 2 Kasım’da vizyona girmeye hazırlanıyor. Vizyon öncesi yeni fragmanı ile dikkatleri üstüne çeken filmde League of Legends oynayan beş gencin Türkiye’de gerçekleşecek turnuvaya hazırlık sürecini anlatılıyor. Beş Benzemez ve Kozmos takımları, dünyada 100 milyonların oynadığı League of Legends’da karakterlerini seçip kıyasıya bir rekabetin içine girecek.

Filmin fragmanında ilk defa görülen ünlü pop yıldızı Edis’in sahnesi şimdiden merak uyandırırken; ‘İyi Oyun’un bazı orijinal müziklerine imza atan Hey Douglas’ın enerjik şarkısı da filmin müzik yönünden iddialı olduğunu gösteriyor.

Senaryosunu Emre Sirel’in kaleme aldığı ‘İyi Oyun’, mücadelenin yanı sıra izleyicileri etkileyecek bir dostluk hikayesini de anlatacak. Filmin başrollerinde Mert Yazıcıoğlu, Afra Saraçoğlu, Orkun Işıtmak, Bahar Şahin, Yiğit Kirazcı, Hakan Kurtaş, Doğaç Yıldız, Tolga Canbeyli, Bada Oh Deniz ve konuk oyuncu olarak Kerem Bürsin yer alıyor.

Etiketler: 0

Abone Ol :