"İyi ki" Kral Pop TV'de Sıla ile başlıyor!

Abone Ol :

Gökhan Çınar’ın hazırlayıp seslendirdiği “İyi Ki” belgeseli Kral Pop TV’de bu hafta başlıyor. Türkiye’nin en güçlü seslerinden biri olan Sıla’nın müzik hayatındaki 10’uncu yılına dair “İyi ki” dediği anları bir araya getiren belgeselin ilk bölümü, 23 Ekim Pazartesi 21.15’te Kral Pop TV’de izleyicilerle buluşuyor.

Sıla’nın 10 yılda müzik hayatında ‘’İyi ki’’ dediği anlar, Gökhan Çınar’ın hazırlayıp seslendirdiği, Elif Tümen’in röportajlarını gerçekleştirdiği “İyi Ki” belgeselinde gün yüzüne çıkacak. Belgeselde, ailesi ve dostları Sıla ile ilgili samimi açıklamalarda bulunacak.

Kenan Doğulu, “Sıla Beni 20 Dakika Ağlattı”

Kenan Doğulu,  Sıla ile hikayesini anlatırken "2007'de onun ilk konserini izlediğimde dakikalarca ağladım. Onu sahnede bir solist olarak izlemek benim için bambaşka bir gururdu" dedi.

Zahide Süheyla Balaban “İlk bestesini 11 yaşında yaptı”

Sıla'nın anneannesi Zahide Süheyla Balaban, Sıla'nın henüz 11 yaşlarındayken yaptığı ilk bestesini anlattı. "Onun iyi bir sanatçı olacağını, bu yerlere geleceğini ben en başından beri biliyordum" dedi.

Sıla'nın anne ve babası da "İyi Ki" için samimi açıklamalarda bulundu. Annesi, Sıla'nın iki buçuk yaşında ilk kez "Kimseye Etmem Şikayet" şarkısını ezbere nasıl söylediğini anlatırken babası ise Sıla'nın lise yıllarında sahnede söylediği türkülerden bahsetti.

Sıla’nın hayatına dair merak edilenler "İyi Ki" ile 23 Ekim Pazartesi 21.15'te Kral Pop TV'de.

Etiketler: 0

Abone Ol :