İstanbul Müzik Haftası’nda Yıldızlar Geçidi!

Abone Ol :

İstanbul Müzik Haftası’nda Yıldızlar Geçidi!

Kral Pop Radyo medya sponsorluğunda Atlantis Yapım, Zorlu Performans Sanatları Merkezi ve SM Production Group organizasyonuyla, fizy ana sponsorluğunda gerçekleşen fizy İstanbul Müzik Haftası, festival deneyimi yaşatmaya devam ediyor.

Türk Pop Festivali tüm hızıyla devam ediyor
fizy İstanbul Müzik Haftası kapsamında gerçekleşen, yerli sahnenin efsane müzisyenlerini ve geleceğin yıldızlarını aynı sahnede buluşturan Türk Pop Festivali Zorlu PSM’de devam ediyor. Binlerce müziksevere kapılarını açan Turkcell Sahnesi’nin dopdolu programında bugün, yeni albümü “Vay Be” ile listeleri alt üst eden Kenan Doğulu, rock müziğin Türkiye’deki en önemli temsilcilerinden Teoman ve mor ve ötesi, pozitif enerjisi ve rengarenk performansıyla dikkatleri üzerine çeken Nil Karaibrahimgil yer aldı. Genç yıldız Ece Seçkin ise Studio’da sevenleriyle buluştu. Müzikseverler tarafından yoğun ilgi gören konserlerin tüm biletleri tükendi.
Kruder & Dorfmeister’ın 25.yıl kutlaması için Studio’daydı
Peter Kruder ve Richard Dorfmeister’ın yenilikçi ve ikonik projesi Kruder & Dorfmeister, fizy İstanbul Müzik Haftası’nın dünyaca ünlü konukları arasındaydı. Müzik hayatlarındaki 25.yıllarını kutlayan ikili, trip-hop, nu-jazz, downtempo ve elektronik gibi farklı türleri harmanlayan parçalarıyla Studio’da iki gece üst üste unutulmaz performanslara imza attı.

Etiketler: 0

Abone Ol :