İrem Derici, Times Square'de!

Abone Ol :

İrem Derici, Times Square'de!

İrem Derici, son yayınladığı çalışması olan ”Yaz Gülü” isimli şarkısı ile Spotify Equal Türkiye listesinin aralık ayındaki kapak ismi oldu. İrem Derici, Equal çalışması kapsamında aralık ayı boyunca New York Times Square’deki dijital ekranda yer alacak.

 

Derici’nin yeni çalışması ”Yaz Gülü” ile Spotify’ın müzik sektöründe kadın eşitliğini güçlendirmek adına geçtiğimiz yıl hayata geçirdiği Equal Müzik Programı kapsamında Aralık boyunca Spotify Equal Türkiye listesinin kapak ismi oldu. Aralık ayında Equal global çalma listesine Türkiye’den konuk edilen kadın sanatçı olan İrem Derici, bu çalışma kapsamında New York Times Square’deki dev dijital ekranda gün boyu yer alacak.

22-12/23/fkkbewpwaaet4ac.jpg

Konu ile alakalı sosyal medya hesabı üzerinden paylaşım yapan İrem Derici, paylaşımında: ”Türkiye’nin en güçlü kadın müzisyenlerinin yer aldığı Equal listesinin bu ayki kapağı “Yaz Gülü” şarkımla ben oldum. Aralık ayı boyunca New York Times Meydanı’nda da olacağım. Yılın son Equal kapağında olmak benim için büyük bi’ gurur. Yol arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum, yeni yılda yepyeni şarkılarla, hız kesmeden yolumuza devam edeceğiz!” ifadelerini kullandı.

 

 

 
 

Etiketler: irem derici, müzikhaber

Abone Ol :