Inna, Bodrum’da Hayranlarıyla Buluştu!

Abone Ol :

Inna, Bodrum’da Hayranlarıyla Buluştu!

Inna, Kral Pop Radyo medya sponsorluğunda düzenlenen konserde Bodrumlu hayranları ile buluştu.

Sahneye çıkmadan basın mensuplarının sorularını da yanıtlayan Inna, ''Bodrum'u çok seviyorum. Burada konser vermek bana ayrı bir heyecan veriyor. Bir an önce sahneye çıkmak ve beni bekleyen hayranlarımla buluşmak için sabırsızlanıyorum.'' ifadelerini kullandı. Kısa röportajın ardından basın mensuplarına teşekkür edip sahneye yönelen sanatçı, hayranlarının çığlıkları arasında Antik Tiyatro sahnesine çıktı.

Dinleyicilerini Türkçe ''Nasılsın Bodrum?'' sözleri ile selamlayan Inna, şarkı aralarında da sık sık ''Bodrum seni çok seviyorum diyerek'' alkış tufanı kopardı.

Konserin ortalarına doğru Ajda Pekkan'la özdeşleşen ''Yaz Yaz Yaz'' isimli ölümsüz parçayı seslendirerek hayranlarına büyük sürpriz yaptı. Efsane şarkıyı Bodrum Antik Tiyatroyu dolduran binlerce hayranı ile hep bir ağızdan seslendiren Inna, Nirvana, Roulette ve Gimme Gimme gibi tüm dünyada müzik listelerini kasıp kavuran şarkılarını da seslendirerek coşkuyu ikiye katladı.

Inna konserini sonlandırdıktan sonra seyircilerin alanı terk etmemesi üzerine bir kez daha sahneye dönerek ''Gimme Gimme'' şarkısını tekrar seslendirdi. Inna'yı uzun süre ayakta alkışlayan hayranları müzik dolu geceyi bu muhteşem şarkı ile noktalarken sanatçı, en kısa sürede Bodrum'da tekrar konser vereceğini dile getirerek geceyi noktaladı

Etiketler: 0

Abone Ol :