İbrahim Erkal’ın Beyninde Ödem Oluştu!

Abone Ol :

İbrahim Erkal’ın Beyninde Ödem Oluştu!

İbrahim Erkal, beyninde gerçekleşen ödem sebebiyle ameliyata alınamıyor…

Dün yaklaşık 3 saat süren bir ameliyata giren İbrahim Erkal, kafatasından alınan bir kemik parçası karın boşluğuna konulmuştu. Bugün tekrar ameliyat olacak olan İbrahim Erkal için doktorlar kararı verdi ve beyninde oluşan ödem nedeniyle ameliyattan vazgeçildi.

İbrahim Erkal’a neler olmuştu

Dün sabah Maltepe'deki evinin otoparkında baygın halde bulunarak hastaneye kaldırılan ve beyin kanaması geçirdiği anlaşılan ünlü sanatçı İbrahim Erkal yaklaşık 2.5 saat süren bir operasyon geçirdi. Tekrar yoğun bakıma alınan Erkal'ın bulunduğu hastane gün boyu ziyaretçi akınına uğradı. Hastaneden yapılan basın açıklamasında; İbrahim Erkal’ın yapılan tetkikler sonucunda son derece ciddi beyin kanamasının olduğu saptanmış ve sanatçının derin koma durumunda olduğu bilgisine yer verilmişti. Tedavisine yoğun bakım ünitesinde devam edilen İbrahim Erkal için 72 saatin hayati önem taşıdığı vurgulanmıştı.


Bu sabah ise Duymayan Kalmasın isimli programında Cengiz Semercioğlu İbrahim Erkal’ın durumunu İbrahim Tatlıses’e benzetti ve önemli açıklamalarda bulundu. Semercioğlu ‘’ İbrahim Erkal’ın beyninde oluşan ödem nedeni ile bugün yeniden ameliyat edilemeyeceğini’’ söyledi.

Haberin devamı için tıklayınız

Etiketler: 0

Abone Ol :