İbrahim Erkal Son Yolculuğuna Uğurlandı!

Abone Ol :

İbrahim Erkal Son Yolculuğuna Uğurlandı!

 Hayatını kaybeden İbrahim Erkal, binlerce seveninin katıldığı cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı. Usta sanatçının annesi, oğlunu tabutunu öperek uğurlarken, Erkal'ın oğlu da cenazede ön tarafta saf tuttu. 

İbrahim Erkal için Üsküdar'da bulunan Marmara İlahiyat Camii'nde öğle namazını müteakip cenaze töreni düzenlendi. Usta sanatçının cenazesi Türk bayrağına sarılı şekilde cami avlusuna getirildi.

Cenazeye  İbrahim Erkal'ın eşi Filiz Akgün, ailesi, çocukları, eşinin amcası Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, sanat dünyasından İzzet Yıldızhan, Emine Ün, Gökhan Tepe, Cengiz Kurtoğlu, Arif Susam, Nihat Doğan, TBMM Başkanvekili Akif Hamzaçebi, MHP Milletvekili Celal Adan, Emniyet Genel Müdürlüğü Vali Selami Altınok, Erzurumlular Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Süha Dengizek ve çok sayıda kişi katıldı .

Cenazeye oğullarıyla birlikte katılan İzzet Yıldızhan, Erkal'ın ölümünden duyduğu üzüntüyü dile getirerek, "Ne diyeceğimi bilemiyorum. Lafın bittiği yer burası. Ben kan kardeşime son görevimi yapıyorum. Oğullarım onun elinde büyüdü" ifadelerini kullandı. İbrahim Erkal'ın büyük bir değer olduğuna vurgu yapan sanatçı Arif Susam, "Şimdiye kadar kimsenin kalbini kırmayan çok değerli bir kardeşimiz. Allah'ın takdiri işte, gitti. Allah mekanını cennet etsin, geride kalanlara sabır versin. 3 tane çocuğu, yeni doğmuş çocuğu vardı" dedi. Gökhan Tepe, "İbrahim ağabeyime Allah'tan rahmet diliyorum. Ailesine sabırlar diliyorum. Son görevimizi yapmak için buradayız. Çok derin bir üzüntü yaşıyorum" dedi.

 

 

Etiketler: 0

Abone Ol :