İbrahim Erkal "Hürmet" Albümünde Yılmaz Erdoğan Sürprizi!

Abone Ol :

İbrahim Erkal

3 bölümden oluşan İbrahim Erkal 'HÜRMET' albümünün son ve en büyük sürprizi Yılmaz Erdoğan oldu. İbrahim Erkal'ın yazdığı "Usta" şiirini Yılmaz Erdoğan yeniden seslendirerek sevenlerine de sürpriz yaptı. 2023 yaz başından beri dinleyicilere tekli şarkılar halinde sunulan, AKM'da yapılan anma konseri ile ülkenin gündemine yerleşen Hürmet albümünün tamamı, Yılmaz Erdoğan'ın seslendirdiği şiirle, tüm dijital dünyada müzikseverlerin beğenisine sunuldu. Şiirin dijital dünyada yayınlanan videosunun yönetmenliğini ve kurgusunu Alper Ulus üstlendi. Zamanın ruhunu yakalayan şarkılara imza atan ve 11 Mayıs 2017’de aramızdan ayrılan, arabesk fantezi müziğin en önemli isimlerinden İbrahim Erkal, iki yılı aşkın süredir üzerinde titizlikle çalışılan çok özel bir saygı albümüyle anılıyor.

24-03/11/yilmaz_erdogan_kapaksiir.jpg

Uzun zamandır yeni bir proje yayınlamayan, Unkapanı’nın en güçlü yapım şirketlerinden Ulus Müzik etiketiyle çıkan İbrahim Erkal “Hürmet” albüm serisinin prodüktörlüğünü İskender Ulus gerçekleştirdi.

3 bölümden oluşan albümden, kısa aralıklarla, albümde her tarzın en güçlü yorumcularının yeniden hayat verdiği şarkılar dinleyicinin beğenisine üçlü gruplar halinde her ay  sunulmuş, Yılmaz Erdoğan'ın seslendirdiği şiirle da tamamı dijital dünyada dinlemeye açıldı.

 

Etiketler:

Abone Ol :