İbrahim Erkal Hayatını Kaybetti!

Abone Ol :

İbrahim Erkal Hayatını Kaybetti!

Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yöneticisi Doç. Dr. Necdet  Sağlam, AA muhabirine yaptığı açıklamada, beyin ölümü gerçekleşen Erkal'ın saat  22.10'da kalbinin de durduğunu belirterek, vefat ettiğini söyledi.

Sağlam, "Değerli sanatçımız İbrahim Erkal bugün saat 22.10'da kalbinin  de durması sonucu vefat etmiştir. Kendisine Allah'tan rahmet, ailesine ve  sevenlerine sabır dileriz." dedi.

Önceki gün beyin ölümü gerçekleşen İbrahim Erkal'ın, tıbbi destek  ünitesine bağlı olarak kalp ve diğer organlarının hayati fonksiyonları  sürdürülüyordu.

ERDOĞAN'DAN BAŞSAĞLIĞI TELEFONU

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, hayatını kaybeden sanatçı İbrahim Erkal'ın eşi Filiz Akgün'ü telefonla arayarak başsağlığı diledi.

Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan, ünlü sanatçının vefat haberinin ardından Filiz Akgün'ü telefonla arayarak taziye dileğinde bulundu. Sanatçının vefatından dolayı üzüntülerini dile getiren Erdoğan, Erkal'a Allah'tan rahmet, ailesine ve sanat camiasına ise başsağlığı diledi.

CENAZE TÖRENİ CUMARTESİ GÜNÜ

İbrahim Erkal'ın  cenazesi,  cumartesi günü öğle namazını müteakip Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Camisi'nde yapılacak törenin ardından Karacaahmet Mezarlığı'na defnedilecektir. Taziyeler ise Maltepe'de Maltepe Stadı'nın yanında bulunan Erzurumlular Vakfında kabul edilecektir. 

Etiketler: 0

Abone Ol :