İbrahim Erkal Fidanlarda Yaşayacak...

Abone Ol :

İbrahim Erkal Fidanlarda Yaşayacak...

İbrahim Erkal'ın ölümünün 7. yılında Ulus Müzik ve Filiz Erkal öncülüğünde, Ege Orman Vakfı işbirliği ile adına oluşturulan ormanda anıldı. Ormanda gerçekleştirilen anma etkinliğinde fidanlar sevenleri tarafından İbrahim Erkal anısına toprakla buluşturulurken, duygu ve anlam dolu anlar yaşandı. Manisa Soma Işıklar Mevkii’nde oluşturulan "İbrahim Erkal Hatıra Ormanı"nda 2 bin fidan yeşerecek. 

Bu özel günde, Ege Orman Vakfı Genel Müdürü Perihan Öztürk, Basın-Halkla İlişkiler Koordinatörü Sırma Buğdaycı, müzik dünyasının sevilen ismi ve Ulus Müzik'in kurucusu İskender Ulus, Ulus Müzik CEO'su Funda Ulus, Hatıra Ormanının ana bağışçısı olan İzmirli iş insanı Aydın Yüksel’e, yine fidan bağışları ile ormanın oluşmasına destek olan Fatih Akgün ve Atilla Demir’e çok teşekkür ediyoruz. 

Doğa ile sanatın buluştuğu bu anlamlı etkinlikte, İbrahim Erkal'ın hatırası yeşillendi. Hatıra Ormanının açılışı, sadece bir fidan dikme etkinliği değil, aynı zamanda İbrahim Erkal'ın Hürmet Projesinde yer alan sanatçı dostları adına yapılan fidan bağışlarıyla da ayrı bir anlam kazandı. Bu bağışlar, İbrahim Erkal Hürmet albüm sanatçılarına adanmış bir mirasın yeşermesine vesile oldu.

İbrahim Erkal'ın müziği ve sanatı, artık sadece gönüllerde değil, doğanın kalbinde de yaşayacak. Hatıra Ormanının yeşil dokusu, İbrahim Erkal'ın duygusal ve derin eserlerinin sonsuzluğuna bir köprü kuruyor. Bu anlamlı etkinlik, sanatın ve doğanın uyum içinde anılması için güzel bir örnek teşkil ediyor.

Etiketler:

Abone Ol :