İbo Show Ekran Başındakilere Unutulmaz Bir Gece Yaşattı!

Abone Ol :

İbo Show Ekran Başındakilere Unutulmaz Bir Gece Yaşattı!

 

Star’da yayınlanmaya başlayan İbo Show, 9 yıllık hasrete son verdi. Birbirinden özel isimlerin konuk olduğu İbo Show’un ilk bölümü herkesi ekran başına kilitledi. Duyguların dile geldiği, sevincin ve hüznün bir arada yaşandığı ilk bölümde, herkesin merakla beklediği sorular cevap buldu.

 

 

Star TV'de yayınlanan İbo Show'un ilk bölümünün sürpriz konukları arasında yer alan; Sibel Can, Deniz Seki, Kutsi, Aydemir Akbaş ve Şafak Sezer unutulmaz bir gece yaşattı."İbo Show" Twitter'da da  en çok konuşulanlar listesine girdi.

20-11/15/hn28jbdlj0gc14pkrwud4a.jpg

20-11/15/nrrvzaa51eevmsxd5fz9yw.jpg

Sabretmek En Güzeli!

Kendisi ile ilgili merak edilen her şeyi açık yüreklilikle anlatan Tatlıses, “Efendim ben buradan bizi izleyenlere saygı ve selamlarımı iletmek istiyorum. Onlar beni merak ediyorlar acaba konuşabiliyor mu, acaba yürüyebiliyor mu, yemek yiyebiliyor mu? Çünkü felç geçirmiş bir insan. Çok ağır bir yük. Kimsenin kaldıramayacağı bir şey. Allah bana öyle bir sabır verdi ki ben ayaktayım. Yemek yiyebiliyorum, yatıyorum da kalkıyorum da. Suyu pipetle içiyordum. Onun için sabretmek en güzeli” dedi.

20-11/15/xzghlyktuki_eekpvpla6a-1605429683.jpg

 

 İlk Şarkısı "Haydi Söyle"

Programda İbrahim Tatlıses'in ilk şarkısı ise 'Haydi Söyle' oldu. Sesinin ve enerjisinin yerinde olduğu gözlenen İmparator'u ilk şarkısı sosyal medyada da gündem oldu.

 

 

 

 

 

Abone Ol :