Hüsnü Şenlendirici'den Sağlık Durumu Hakkında Açıklama!

Abone Ol :

Hüsnü Şenlendirici'den Sağlık Durumu Hakkında Açıklama!

 

Bağırsak kanserine yakalanan ve geçtiğimiz haftalarda ameliyat olan klarnet sanatçısı Hüsnü Şenlendirici'yi Ercan Saatçi, Hakan Altun hastanede ziyaret etti. Hüsnü Şenlendirici'ye bağırsak kanseri teşhisi konulduğu ve ardından da operasyon geçirdiği iddia edilmişti. Şenlendirici'den konuya ilişkin açıklama geldi. Ünlü isim, sosyal medya hesabından sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

"BİRKAÇ GÜN DAHA HASTANEDE OLACAĞIM"

Hüsnü Şenlendirici, açıklamasında "Sevgili dostlarım, arkadaşlarım, sevenlerim; geçen hafta yaptırdığım rutin kontroller sonrasında doktorlarımın tavsiyesi ile bir operasyon geçirdim" dedi. Sanatçı sözlerine "Sağlık durumum gayet iyi, kontrol amaçlı birkaç gün daha hastanede olacağım. Geçmiş olsun dilekleriniz için her birinize çok teşekkür ederim. Kısa bir ara sonrasında hem ekranlarda hem de konserlerimde sevenlerim ile buluşacağım" diye devam etti.

HASTANEDEN İLK GÖRÜNTÜ

Ercan Saatçi ile Hakan Altun, ameliyatın ardından Hüsnü Şenlendirici'yi hastanede ziyaret etti.O anları sosyal medya hesabından yayınlayan Ercan Saatçi, "Kardeşimizin gayet iyi, hızla iyileşiyor çok şükür. Gelmiş geçmiş olsun" ifadelerini kullandı.

Hüsnü Şenlendirici'nin sağlık durumu hakkında:

 

Etiketler:

Abone Ol :