Hüsnü Şenlendirici Cam Festivali’nde Sahne Aldı!

Abone Ol :

Hüsnü Şenlendirici Cam Festivali’nde Sahne Aldı!

Eskişehir Odunpazarı Belediyesi’nin düzenlediği 4. Uluslararası Cam Festivali kapsamında Aytaç Doğan, İsmail Tunçbilek ve Hüsnü Şenlendirici’den oluşan Taksim Trio unutulmaz bir konser gerçekleştirdi

Konferansların ve Sıcak Cam Üfleme Çalıştaylarının düzenlendiği; İngiltere’den Steven Ciezki, Amerika’dan Colin Webster ve Japonya’dan da Nobuyuki Fujiwara’yı ağırlayan 4. Uluslararası Cam Festivali’nde camın usta isimleri ile klarnetin usta ismi Hüsnü Şenlendirici bir araya geldi.

Aytaç Doğan ve İsmail Tunçbilek ile oluşturdukları Taksim Trio adlı müzik grubu ile festival kapsamında Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezinde konser vermek için Eskişehir’e gelen Hüsnü Şenlendirici, festivalin gerçekleştiği Odunpazarı Kurşunlu Külliyesi’ne gitti. Kurşunlu Külliyesi’ni gezen Şenlendirici, ardından da festival çalışmalarını inceledi. Festival alanını gezen Hüsnü Şenlendirici’ye camdan yapılmış çok özel bir tespih hediye edildi.

Yaklaşık bir buçuk saat sahnede kalan Hüsnü Şenlendirici ve Taksim Trio, konseri ön sıralardan izleyen ünlü cam sanatçıları ve salonu hınca hınç dolduran vatandaşlar tarafından beğeniyle izlendi.

Hüsnü Şenlendirici yaptığı açıklamada ülkemizin ve içinde yaşadığımız coğrafyanın zor zamanlar geçiriyor olmasına rağmen sanatın ve sanatçının bundan beslendiğini ifade etti, yaptıkları hüzünlü şarkılarda yaşanan olayların izlerinin bulunduğunu söyledi. Müziğin birleştirici gücünün altını çizen Şenlendirici, herkesi konserlerde buluşmaya çağırdı ve Odunpazarı Belediyesi’ne bu güzel etkinlik için teşekkürlerini dile getirdi.

Etiketler: 0

Abone Ol :