Hüsnü, Şenlendirdi Şevval Sam, Oynattı!

Abone Ol :

Hüsnü, Şenlendirdi Şevval Sam, Oynattı!

Kuzey Kıbrıs'ta sahne alan Şevval Sam'a klarneti ile Hüsnü Şenlendirici eşlik etti.

Sevenlerinin günler öncesinden yerlerini ayırttığı programın ilk gecesinde ''Bu gece burada olan herkes birlikte hüzünlenecek, eğlenecek ve en sonunda da coşup doyasıya oynayacak.'' sözleri ile programına başlayan Şevval Sam, Hüsnü Şenlendirici'nin klarneti ile eşlik ettiği şarkılarda ise dinleyicilerini adeta mest etti.

Eğlencenin ikinci gecesinde klarnet şovu ile müzik sevenlerin kulaklarının pasını silen Hüsnü Şenlendirici, performansı ile büyük alkış aldı. Şevval Sam'ın sahneye çıkışı ile ikiye katlanan eğlence, konserin ilerleyen bölümlerinde sahneye taştı. Bir ara masaların arasına girerek şarkılarını hayranları ile birlikte söyleyen Sam, bir hayranının doğum günü pastasını üfleyerek yeni yaşını kutladı. Bu anların ardından sahne önünü dolduran müzikseverler ünlü sanatçının söylediği şarkılar ve türküler eşliğinde halay çekip, çiftetelli oynadılar. 

Kıbrıslı seyircilerin uzun süre ayakta alkışladı başarılı sanatçı, iki gece toplamda yedi saati aşkın süre sahnede kalarak enerjisi ile de göz doldurdu.

 

 

Etiketler: 0

Abone Ol :