"Her Dem Yeşil"in 2. Single'ı Müzikseverlerle Buluştu

Abone Ol :

Sertab Erener'in Her Dem Yeşil albümünün 2. single'ı "Ateşle Barut" müzikseverlerle buluşturdu. Sözü; Aysel Gürel, bestesi; Garo Mafyan’a ait olan şarkının yeni versiyonunda düzenlemede Ozan Yılmaz, kayıtta Emre Kula, elektrik gitarda Gültekin Kaçar, bas gitarda ise Eser Ünsalan yer aldı. Şarkının 30 yıl sonra yeni çıkan versiyonunda Sezen Aksu yeni bir dörtlük daha yazdı.

 Albümün tasarım direktörü Uğurcan Ataoğlu, konsept ve grafik tasarım Gülce Nur Ertopuz’a ait. Albüm fotoğraflarını ve filmini ise Gürdeniz Bursalı çekti. Sertab Erener, "Ateşle Barut" isimli şarkısı için ise sevenleriyle şu sözleri paylaştı;

 “Albümler bittiğinde bir daha kendimi dinlemeyi hiç sevmem. Çünkü şurasını şöyle söyleseydim ah keşke şurayı düzeltseydim dediğim ve beğenmediğim yerler olduğu için dinlemem. Ama mesela bir yere gidersin oturursun aniden eski albümlerinden bir şarkı çalmaya başlar ve iste hemen o his yakalar seni ve içinden “kesin daha iyisi olurmuş” dersin. İşte şimdi daha iyi olurmuş dediğim ne varsa onları buluyorum, içimdeki başka şarkıcılara yer açıyorum ve çok eğleniyorum. Ateşle Barut 30 yılın birikimi ile bu şarkıyı bilenler için değişik, ilk kez dinleyenler içinse sevdikleri bir şarkı olur umarım."

 

 

Abone Ol :