Hayri Şahin'in "Gitti Gidiyor" Albümü Yeniden Raflarda Yerini Alıyor!

Abone Ol :

Hayri Şahin'in

Bu güne kadar yıllar önce kaset ve plak olarak üretilmiş olan albümleri yeniden PLAK olarak, unutulmaz şarkıları genç kuşağa ulaştıran Ati Müzik’ten yeni bir albüm daha geliyor.

Hayri Şahin

1965 yılında İzmir’e gelerek çeşitli gece kulüplerinde şarkı okumaya başladı. Burada hem çalışmaya hem de değerli hocalardan eğitim almaya devam etti. 1968 yılında İstanbul’a gelerek müzik yaşamında farklı bir kapı araladı. 1969 yılında ilk sahne hayatına Küçük Moda Gazinosu’nda başladı. Daha sonra Çakıl ve Gar Gazinolarında programlar yapıp kendi türünde çıtayı yükseltti

80’li yıllara yaptığı albümler, beyefendiliği, yumuşacık sesi ve insanın içini okşayan yorumuyla damga vuran Hayri Şahin o yıllarda hit olmuş bir çok parçayı ilk olarak okudu. Halk Hayrı Şahin’e Altın Çocuk lakabını taktı. Yumuşak duygulu ve farklı bir sesi olan sanatçı yorumladığı parçalara dönemin arabesk şarkıcılarından farklı bir hayat vermiş, görünümüyle, saçlarıyla, favorileriyle ve duruşuyla halkın sevgisini kazandı.

Gitti Gidiyor” albümünde  “Orhan Akdeniz, Özer Şenay, Ziyan Olan Ömrümdür, Gitti Gidiyor, Aşkımızın Sonu, Bırak Kader Utansın” yer alıyor.

 

Etiketler: 0

Abone Ol :