Hayri Şahin’in “Acı Izdırap” Albümü Yeniden Raflarda Yerini Alıyor!

Abone Ol :

Hayri Şahin’in “Acı Izdırap” Albümü Yeniden Raflarda Yerini Alıyor!

Bu güne kadar yıllar önce kaset ve plak olarak üretilmiş olan albümleri yeniden plak olarak, unutulmaz şarkıları genç kuşağa ulaştıran Ati Müzik’ten yeni bir albüm geliyor.

Hayri Şahin “Acı Izdırap’’

80'li yıllara yaptığı albümlerle, damga vuran Hayri Şahin o yıllarda hit olmuş bir çok parçayı ilk olarak okudu. Onun okuduğu parçalar o kadar çok sevildi ve beğenildi ki hem o yıllarda hem de günümüzde bir çok sanatçı tarafından yorumlandı. “Hayat Harcadın Beni, Kul Feryadı, Yanar Ağlarsın, Dayanılmaz Bir Çile, Kara Vicdanlı, Küsmeyin Geceler” ve özelliklede “Düşme” Hayri Şahin’in müzik dünyamıza armağan ettiği hitlerden sadece bir kaçı. İşte Türk Müzik tarihinin en önemli yorumcularından biri olan Hayri Şahin’in yıllar önce yapmış olduğu “Acı Izdırap” albümü Ati Müzik tarafından  tozlu raflardan çıkarılıp, yeniden plak ortamında müzik marketlerin yaldızlı raflarında yerini aldı.

“Acı Izdırap” albümünde “Arif Sağ, Orhan Gencebay, Vedat Yıldırımbora, Behlül Pektaş, Baki Duyarlar, Rıfat Şanlıer, Rüstü Demirci” gibi önemli müzik adamlarının parçaları da yer alıyor.

Hayri Şahin, albüm için “Müzikal kariyerimin en güzel albümleri arasında yer alan “Acı Izdırap’’ albümünü yapımcım İbrahim Zeytinkaya ile birlikte, genç kuşaklara aktarmak amacıyla yeniden PLAK olarak piyasaya sürdük. Her biri döneminde hit olan bu parçaları orta yaşta olan herkes çok iyi bilir. Fakat günümüz gençliği ne yazık ki bu parçaları bilmediği gibi, güzel parçanında ne olduğunun farkında değiller. Anlamsız sözler, birbirinin kopyası melodilerle gençliğin kulağını kirleten günümüz eserleri ne yazıkki insanların müziğe olan ilgisini azaltıyor. Bizde eski albümlerimizdeki bu güzel parçalarla kaliteli müziğin nasıl olduğunu, nasıl olması gerektiğini gençliğe anlatmayı hedefliyoruz” ifadelerinde bulundu.

Etiketler: 0

Abone Ol :