"Hayatla Barış" Filmi Sinemalarda!

Abone Ol :

Küçük yaşta yaşadığı talihsiz kazadan sonra bir bacağını kaybeden Barış Telli’nin, Ampute Futbol Milli Takımı oyunculuğuna ve ardından da Avrupa şampiyonluğuna uzanan mücadele dolu hayat hikâyesinin anlatıldığı "Hayatla Barış" filmi sinema salonlarında yerini aldı.

Taner Ölmez’in ülke tarihinin en ilham veren sporcularından Barış Telli’yi canlandırdığı filmde; Nazan Kesal, Bülent İnal, Gürkan Uygun, Biran Damla Yılmaz ve Sinan Tuzcu gibi deneyimli oyuncular rol alıyor.

Medya Door Films yapımcılığında hayata geçen filmin yönetmenliğini Ekin Pandır üstleniyor. Caner Erzincan ile Koray Yeltekin’in kaleme aldığı film, 1989 yılında Kırıkkale’nin mütevazı bir mahallesinde doğan Barış’ın henüz 6 yaşındayken mahalle maçında kazandığı penaltıyı gole çevirmek isterken yaşadığı talihsiz kazayla değişen hayatını konu alıyor.

Minibüsün çarpması sonucu kaldırıldığı hastanede kangren olan tek bacağı kesilen Barış artık hayallerinden uzak bambaşka bir geleceğe doğru ilerlerken, ilkokul yıllarında Yılmaz Hoca tarafından keşfedilir ve Yılmaz Hoca’nın yönlendirmesiyle Ampute Milli Takımına kabul edilen ilk sivil futbolculardan olur. Başarıdan başarıya koşan Barış artık çocukluğunda auta attığı ve sonunda kendisini bir ayağından eden o penaltıyı bu sefer golle sonuçlandırıp hayaline kavuşmak için topun başına geçer. Artık hayaline tek bir adım kadar uzaktır.

Müziklerinde Fahir Atakoğlu imzasının olduğu filmin görüntü yönetmenliğini Jean Paul Seresin üstleniyor. Umut ve mücadele dolu hikayesiyle kalplere dokunacak olan "Hayatla Barış", TME Films dağıtımı ile Kral FM medya sponsorluğunda sinemalarda!

 

Etiketler:

Abone Ol :