Harbiye'de Yalın ile Sonbahar Romantizmi

Abone Ol :

Harbiye'de Yalın ile Sonbahar Romantizmi

Yalın, 26 Eylül Salı akşamı Harbiye Açıkhava Sahnesi’nde sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı.

3 saate yakın sahnede kalan Yalın muhteşem performansı ile geceye damga vururken Harbiye’yi dolduran kalabalık coşku ile tüm şarkılara eşlik etti.

“Ah Be Kardeşim” şarkısı ile başlayan konser, “Olmasa da Olur” , “Küçücüğüm”, “Aşkta Telafi Olmaz” gibi dillere pelesenk olmuş şarkılar ile devam etti. Cumhuriyet şarkısından sonra barkovizyonda gösterilen Mustafa Kemal Atatürk görseli seyirciden bol bol alkış toplarken  “Sesinde Aşk Var” şarkısı  barkovizyonda işaret dili ile izleyicilere ulaştı.

Hava koşullarına rağmen konser alanını dolduran binlerce izleyiciye “Zor şartlar altında hepiniz geldiniz, hoş geldiniz, ayaklarınıza sağlık, bugün tüm şarkıları beraber söyleyeceğiz” diyen Yalın konser boyunca 3 kostüm değiştirdi. Harbiye’nin bir hikmeti vardır, ekstra bir heyecan veriyor insana. Bu sahneye çıkınca kalbim küt küt atıyor “ diyerek duygularını sevenleri ile paylaşan Yalın’ı izlemeye gelenler arasında Gökçe Bahadır, sevgilisi Efe Duru, Pelin Akil ve eşi Anıl Altan ve Ayşe Özyılmazel de vardı.

İzleyicilerine coşku dolu bir konser yaşatan Yalın sevenlerinin ısrarı ile “Bir Bahar Akşamı” ve “Kasma” şarkılarıyla bis yaptı. Seyircilerden tam not alan Yalın sevenlerine muhteşem bir gece yaşattı.

Etiketler: 0

Abone Ol :