Harbiye'de Sibel Can Rüzgarı Esti

Abone Ol :

Harbiye'de Sibel Can Rüzgarı Esti

Sibel Can, Kral FM medya sponsorluğunda ve Kerkisolfej organizasyonuyle  Harbiye Açıkhava Tiyatrosu'nda konser verdi.Televizyon programı partnerleri Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici’nin sürpriz yaparak konsere gelmesi Sibel Can’ı hem şaşırttı hem de mutlu etti. Sahneye çıktığı anda en önde gördüğü sanatçı dostlarını selamlayan sanatçı, ‘Tamam O Zaman’ şarkısını Hakan Altun’a hediye etti. Şarkı aralarında dinleyicileri ile sohbet etmeyi ihmal etmeyen Sibel Can ‘Dünyanın en büyük mutluluğu bir sanatçı için alkışlarınız. Bu akşam hep birlikte şarkı söyleyip eğleneceğiz. Çok güzel ve mutlu bir gece olsun’ dedi.

Harbiye Açık Hava konseri için günler öncesinde hazırlıklara başlayan ve her aşamayı titizlikle takip eden Sibel Can, gecede üç ayrı elbise giyerek adeta şov yaptı. ‘Rüyalarda Buluşuruz’ şarkısında iki dansçının muhteşem koreografileriyle renk kattığı gecede, sanatçının hit olmuş parçalarının yanı sıra ikinci bölümün başındaki meşk düzeni ile izleyiciye büyük bir sürpriz geldi…

MEŞK DÜZENİ İLE COŞTULAR!

Üzeri mumlarla süslenmiş, ışıklı bir masa düzeninde meşk ile başlayan ikinci bölümde Sibel Can, Bergen’in ‘Sen Affetsen Ben Affetmem’ şarkısı ile adeta bir şölen sundu. Program partnerlerini sahneye davet eden Sibel Can, ‘Onlar bana hediye. Buraya gelmeleri size olduğu kadar bana da sürpriz oldu’ dedi. Koşar adım sahneye çıkan Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici, birer solo parçalarıyla geceye renk kattılar. ‘Sibel Can bizim canımız, cananımız. Biz çok şanslıyız. Her hafta program çekimlerinde onu canlı dinleme şansımız var. İyi ki Sibel Can’ımız var. Allah nazarlardan saklasın’ diyen Hakan Altun’un ‘Telefonun Başında’ şarkısı alkış tufanı ile karşılık buldu. Daha sonra klarnetini alan Hüsnü Şenlendirici ise ‘Şimdiye kadar İstanbul üzerine çok şarkı yapıldı. Ama bu şarkı sanki benim için yapılmış. Dünyanın en güzel şarkılarını yapan kadın Sezen Aksu’dur’ dedi ve ‘İstanbul İstanbul olalı şarkısını çaldı. Programını büyük bir enerji ve coşkuyla tamamlayan Sibel Can, yaklaşık 3,5 saat sahnede kaldı ve ‘3 Temmuz’da yine bu sahnede yine en güzel şarkılarda görüşmek üzere’ dedi.

 

Abone Ol :