Harbiye'de Şebnem Ferah'la Muhteşem Kapanış!

Abone Ol :

Harbiye'de Şebnem Ferah'la Muhteşem Kapanış!

Şebnem Ferah, Kral Pop Medya sponsorluğunda Best Of Harbiye Konserleri kapsamında Harbiye Açıkhava'da sahneye çıktı. Sahneye ‘Ya Hep Ya Hiç’ parçası ile başlayan Ferah, müzik severlere de unutulmaz bir gece yaşattı. “Yağmurlu havaya rağmen beni yalnız bırakmadığınız için teşekkürler, bu konser benim için çok önemli belki de Harbiye’deki son konserim olacak” diyen Ferah, sezonun son konserinde de bir çok ünlü ismi ağırladı. Kenan Doğulu, ve eşi Beren Saat, Janset ve sevgilisi Tarkan Gözübüyük, model grubunun solisti Fatma Turgut ,Demet Kutluay Şener konuklar arasında yerini aldı.

Açıkhava'ya Özel Akustik Performans

Şebnem Ferah, konserinin orta bölüümünde bu seslendirdiği 'Değirmenler', 'Benim Adım Orman', 'Saki', 'Masum Değiliz' gibi birbirinden duygusal  7 özel akustik  şarkılarla da duygu fırtınası estirdi. Ferah, bu geceye özel olarak hazırladığı TNK’nin “Yine Yazı Bekleriz” şarkısını  yorumlayarak dinleyicilerine sürpriz yaptı. Bu unutulmayacak performans için sahneye özel bir de dekor hazırlandı. Sahne üstünden indirilen 5 avize,  sahneye getirilen koltuk ve halılar Açıkhava’da adeta sıcak bir ev atmosferi yarattı! Bu eşsiz performansa Semplice yaylı quartet'da eşlik etti.

Sahnede Fatma Turgut Sürprizi!

Ferah’a sahnede sürpriz bir isim eşlik etti. Alkışların dinmediği gecede Model grubunun vokali Fatma Turgut Şebnem Ferah’ın sahnesine konuk oldu. İkili birlikte ‘Bu Aşk Fazla Sana’ düetindeki performanslarıyla Açıkhava’yı büyüledi!

 

 

 

Etiketler: 0

Abone Ol :