Harbiye Açıkhava Sahnesi'nde Ebru Yaşar Göz Kamaştırdı

Abone Ol :

Harbiye Açıkhava Sahnesi'nde Ebru Yaşar Göz Kamaştırdı

Atlantis Yapım, Harbiye Açıkhava Sahnesi’nde sonbahar sezonunu muhteşem konserlerle kutlamaya devam ediyor. 30 Eylül'de başlayan konser serisinde Ebru Yaşar, Kral medya sponsorluğunda açıkhava’da yüzlerce hayranıyla şarkılarını birlikte söyledi. 

Konser öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan sanatçı ‘ bir çocuk gibi heyecanlıyım. Ama sevenlerim, eşim dostum yanımda olduğu içinde rahatım. Hala ilk gün ki gibiyim. Dün gece uyuyamadım. Uyumak için şekilden şekile girdim’ dedi.

‘Yalnız Uyunmaz‘ ve ‘Nasıl Uyuyorsun’ şarkıları ile sahneye çıkan Ebru Yaşar, güzelliği ile göz kamaştırdı.Dillere pelesenk olan ‘Bu Sahilde’ adlı parçasını seslendirmeden önce seyircilere dönerek, “Günlerdir uyuyamıyorum. Garip bir şekilde hem çok heyecanlıyım hem de rahatım. Tuhaf duygular içindeyim. Çünkü sizlerin karşısındayım. Tüm sevenlerim burada. Lütfettiniz, şeref verdiniz. Bu serin Ekim akşamında buraya beni dinlemeye geldiniz. Çok teşekkür ederim. Bu gece kendinizi bana bırakın, eğlenin. Sizleri çok seviyorum. İyi ki varsınız, sağolun, varolun.. dedi ve şarkısını söyledi.

Pandemi sonrası Harbiye konserine aylardır hazırlanan Ebru Yaşar’a sahnede kalabalık bir dans grubu da eşlik etti.

Ebru Yaşar, seyircisinin her şarkıda eşlik ettiği konserine ‘ Yalan’, ‘Senin Anan’, ‘Aşkımız Buraya Kadar’ gibi en sevilen şarkılarının yanı sıra ‘Alev Alev’ , ‘Ben Ne Yangınlar Gördüm’ gibi coverları da seslendirdi.

İlk yarıda stil danışmanı Mehtap Stefou’nun hazırladığı Seyis Ares imzalı mercan tasarımlı tulumu ve dansçıları ile sahneye çıkan sanatçı, ikinci yarıda ise yine Seyis Ares’in kırmızı renkli elbisesi ile göz kamaştırdı.

Atlantis Yapım, Kral Pop Radyo medya sponsorluğunda Türkiye’nin dev sanatçılarını Harbiye Açıkhava Sahnesi’nde seyirci ile buluşturmaya devam ediyor. 5-9 Ekim tarihleri arasında Melike Şahin, Kenan Doğulu, Yüzyüzeyken Konuşuruz, Berkay ve Athena Harbiye Açıkhava Sahnesi'ni sallayacak.

Abone Ol :