Harbiye Açıkhava Sahnesi'nde Duman Rüzgar gibi Geçti

Abone Ol :

Harbiye Açıkhava Sahnesi'nde Duman Rüzgar gibi Geçti

Atlantis Yapım, Kral Pop Radyo medya sponsorluğunda Harbiye Açıkhava Sahnesi’nde sonbahar sezonunu muhteşem konserlerle kutlamaya başladı. 30 Eylül'de MFÖ ile başlayan efsane konser serisinde Duman sevgisi binlerce hayranıyla dev bir koro oluşturup şarkılar söylemesini sağladı.

 

Atlantis Yapım, Türkiye’nin dev sanatçılarını efsane bir organizasyon ile Harbiye Açıkhava Sahnesi’nde seyirci ile buluşturmaya devam ediyor.

Son olarak 2013 yılında yayımladığı 'darmaduman' albümünü uzun süre satış listelerinde bir numarada tutan DUMAN, Türkiye’nin dört bir yanında konserlerine devam ederken, İstanbul seyircisiyle de üst üste iki gün buluşarak büyük özlem giderdi. Güçlü performansları ile tartışmasız Türk rock müzik sahnesinin en unutulmaz grupları arasında yer alan Duman’ı yıllardır yalnız bırakmayan sadık hayran topluluğu, tüm şarkılarını dev bir koro şeklinde söylediler.

 

Kaan Tangöze, Batuhan Mutlugil, Ari Barokas ve Mehmet Demirdelen’den oluşan grubun, İstanbul’da verdikleri Harbiye konserine yine yoğun ve büyük ilgi vardı. ‘Off’ ile coşkulu bir konser açılışı yapan Duman, ‘Dibine Kadar’ ‘Seviyorsan İnanıyorsan’ ile devam etti. Biletleri günler öncesinden tükenen konserde Duman, 3 saate yakın süren müzikal performansı ile izleyenleri mest etti.

 

Konser biletlerine www.biletix.com veya bilet satış noktalarından ulaşabilirsiniz. 

 

 21-10/04/b62a9642_-duruboru.JPG

 

 

4 Ekim Pazartesi

Ebru Yaşar

 

Pandemi sürecinin ardından sahnelere hızlı bir dönüş yapan Ebru Yaşar, 4 Ekim gecesi Harbiye Açıkhava’da, Atlantis Yapım kapsamında konserini verecek. Özel bir repertuvar hazırlayan Yaşar’ın o gece dinleyicilerine sürprizleri de olacak.

 

5 Ekim Salı

Melike Şahin

 

Solo kariyerinin başlangıcından beri güçlü sesi ve yalın ama vurucu sözleriyle dikkat çeken sanatçı; geçtiğimiz üç yılda Deli Kan, Sevmek Suçsa Suçluyum ve Tutuşmuş Beraber gibi hitleriyle milyonlarca dinlenmeye ulaştı. Şubat 2021’te yayımladığı, prodüktörlüğünü ve sanat yönetmenliğini de üstlendiği 10 şarkılık ilk solo albümü ‘Merhem’de başarılı müzisyenlerle çalıştı. Bizi esrarengiz durakları olan bir yolculuğa davet eden, içinde hem 70'lerden, hem özlediğimiz 90'lar ruhundan izler taşıyan albümdeki tüm şarkıların sözlerinde Melike Şahin'in imzası var. Dünyanın önde gelen dijital müzik platformlarından Spotify'ın hazırladığı Equal programına dahil edilen Melike Şahin, portresiyle New York’taki Times Meydanı’na konuk oldu.

 

6 Ekim Çarşamba

Kenan Doğulu

Kenan Doğulu Ağustos ayındaki Turkcell Vadi Açıkhava konserlerinin ardından, 6 Ekim Çarşamba akşamı Atlantis Yapım’ın organizasyonuyla Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’nde konser verecek. Kenan Doğulu, sürpriz konukları, en sevilen şarkıları, sahne şovu, alanlarında isim yapmış ünlü müzisyenlerden oluşan orkestrası ve güçlü performansıyla Harbiye Açıkhava’da akıllarda iz bırakacak bir konsere hazırlanıyor. Seyirciler, Kenan Doğulu canlı performansı ile unutulmaz bir deneyime ortak olacaklar.

 

7 Ekim Perşembe
Yüzyüzeyken Konuşuruz

Yüzyüzeyken Konuşuruz gitar ve vokalde Kaan Boşnak, elektrik gitarda Engin Sevik, klavyede Baran Ökmen, bas gitarda Can Tunaboylu ve davulda Can Kalyoncu’dan oluşan kadrosuyla, başlangıçta “indie-folk” olarak adlandırdıkları müzik tarzlarını, yaptıkları deneylerle sürekli evrimleştirerek, elektronik unsurlara ve dans beat’lerine de yer verdikleri, maceracı bir doğrultuda yoluna devam ediyor. 2017 yılında yayınlanan “Canavar ve Ne Fark Eder” single çalışmasının ardından Eylül ayında Sony Music Türkiye etiketiyle “Sandal” isimli teklileri yayınlandı. 2018'de “Akustik Travma” albümünü yayınladı. Son single’ları “Ölsem Yeridir” ile hala ilgiyi üzerinde tutan grup, bu kez New York’ta bulunan Red Bull Müzik Stüdyoları’nda kaydettiği Kazılı Kuyum’u Sony Music Türkiye etiketi ile dinleyiciyle buluşturdu. Yüzyüzeyken Konuşuruz, “Ne Farkeder”, “Boş Gemiler, “Dinle Beni Bi”, “Bodrum”, “Ateş Edecek Misin”, “Ölsem Yeridir” ve son çıkardıkları parçalarıyla 7 Ekim akşamı Harbiye Açıkhava’da hayranlarıyla buluşmaya hazırlanıyor.

 

8 Ekim Cuma
Berkay

Türk pop müziğinin son yıllarda çıkardığı en önemli isimlerden biri olan Berkay sahne performanslarının yüksek etki düzeyiyle tanınıyor. Seyircinin dikkatini konser boyunca bir an olsun kaybetmeyen Berkay kendi şarkıları ve sahnede söylemekten keyif aldığı şarkılardan oluşan repertuarıyla Harbiye Açıkhava Sahnesi’nde Atlantis Yapım organizasyonu ile sahne alacak.

 

9 Ekim Cumartesi
Athena

Gökhan Özoğuz, Hakan Özoğuz, Emre Ataker, Egemen Özkasnaklı ve Ozan Öner’den oluşan yurtiçinde ve yurtdışında sayısız konser ve festivalde yer almış, Türk rock müzik tarihinin en önemli gruplarından Athena, 9 Ekim tarihinde Atlantis Yapım organizasyonu ile Harbiye Açıkhava’da sahne alacak.

 

 

 

 

Etiketler: Duman

Abone Ol :