Hande Yener İsfanbul Açıkhava Sahnesi'nde!

Abone Ol :

Hande Yener İsfanbul Açıkhava Sahnesi'nde!

 Vialand markasını yenileyerek yoluna İsfanbul olarak devam eden eğlence merkezinde Kral Pop Radyo Medya Sponsorluğunda gerçekleşen  Açıkhava Konserlerinin  ikinci  gününde Hande Yener sahneye çıktı."Bakıcaz Artık" şarkısıyla konsere başlayan Hande Yener, hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaştı. Hande Yener,  konserinin en özel anları Kral Tv ekranlarından izleyici ile buluştu.

Hande Yener, seslendirdiği şarkılarıyla hayranlarına unutulmaz anlar yaşattırken, 10 gün içerisinde İngilizce şarkısının çıkacağını ve gelecek haftalarda Faydee ile klip çekeceği müjdesini de verdi. 

Hande Yener, İngilizce bir albümle dünya çapında bir çalışma hazırladığını ve bu projenin 30 yıllık hayali olduğunu vurgulayarak, “İlk mikrofonu tutup şarkı söyleyen Hande’den nerelere geldim, bu çok çalışmakla ve hayal kurmakla alakalı bir şey. Hayatıma önce dans, sonrasında video kliplerin farklılığı, kostümler ve enerjik olmayı kattım. Bunların hepsi benim kendimi aşmaya çalıştığım konular oldu. Bu yüzden hala dinamik ve genç bir iş yaptığımı düşünüyorum. Bu ses rengini, enerjiyi dünyanın da görüp duymasını istiyorum. Şu an bu hayalimi gerçekleştiriyorum bu da gerçekleştikten sonra bunu iyice pekiştirmeye çalışacağım ve 3 ya da 4 ayda bir İngilizce şarkılara devam edeceğim” diye konuştu.

Sözleri Yıldız Tilbe'ye, müziği Devrim Karaoğlu'na ait olan single’ı ‘Beni Sev’in de beklenen ilgiyi gördüğünü söyleyen Hande Yener, “Birbirimize artık ‘istemiyorum, git’ türünde şarkılar söylediğimiz için bu şarkı başka bir kapı açtı. İnsanlar olaya duygusal tarafından baktı ve aşık olanların şarkısı oldu” ifadelerini kullandı.

Her çarşamba ve perşembe akşamı, Türk pop müziğinden isimlerin yer alacağı İsfanbul Açıkhava Konserler programı ise şöyle;

 

 

Etiketler: 0

Abone Ol :