Halkın Yıldızları Konserleri Edis'le Açılış Yaptı!
Güncelleme : 15.06.2023
Şarkıları, dansları ve sahne şovlarıyla son döneme damgasını vuran Edis, önceki akşam Haliç Kongre Merkezi’ni salladı. Poll Production organizasyonu ve Halkbank sponsorluğunda gerçekleşen ‘Halkın Yıldızları’ konserlerinin açılış konserinde Edis, sahnede adeta devleşti.
30’a yakın parça seslendiren ünlü sanatçı, 2 buçuk saati aşkın süre sahnede kaldı. Sevilen şarkılarının yanı sıra yerli ve yabancı cover parçalara da sahnesinde yer veren Edis’e binlerce hayranı hep bir ağızdan eşlik etti.
HAYRANI İLE DÜET YAPTI!
Konserin ilk yarısının kapanışını ‘Uzun İnce Bir Yoldayım’ şarkısı ile yapan Edis, hayranı ile düet yaptı. ‘Eskiden konserlere gittiğimde sahnedeki sanatçının, ‘sesi güzel olan biri varsa sahneye alalım’ demesini beklerdim; fakat böyle bir şey hiçbir zaman olmadı. Şimdi ise ben söylüyorum. Sesine güvenenleri sahneye bekliyorum’ diyen Edis, sahneye hayranını aldı ve şarkıyı birlikte seslendirdiler.
-
Türkiye’nin En Çok Dinlenen Pop Müzik Radyosu Kral Pop Radyo, Artık Türkiye’nin 2 Numarası! -
CENGİZ KURTOĞLU KONSER YOLUNDA KAZA GEÇİRDİ! -
"FİYAKALI" ALBÜMÜNÜN İLK TEKLİSİNİ YAYINLANDI: “GEÇMİŞ GEÇMİŞTE” -
ALBÜMÜN MÜJDECİSİ; "BANA BİR GÜLÜMSEME ISMARLA" -
HAKAN PEKER'DEN YENİ SİNGLE! -
ECE SEÇKİN: “SAHNEDE DİŞİMİ KIRDIM” -
BORA DURAN'DAN "DESTİNA" -
FARUK EMRE'DEN ÇOK ÖZEL PROJE! -
ELİF KARLI'DAN YENİ ŞARKI SÜRPRİZİ!

