Halit Kıvanç Son Yolculuğuna Uğurlanıyor...

Abone Ol :

Halit Kıvanç Son Yolculuğuna Uğurlanıyor...

Türk spor basınının duayen ismi Halit Kıvanç bugün son yolculuğuna uğurlanıyor. Kıvanç için ilk olarak kurucuları arasında yer aldığı Türkiye Spor Yazarları Derneği'nin Levent'teki binasında bir tören düzenlendi.

22-10/27/halit-kivanc-odwe-1-1666862977.jpg

Türk spor basınının efsane ismi Halit Kıvanç, önceki gün hayatını kaybetmişti. 97 yaşında aramızdan ayrılan Kıvanç, bugün son yolculuğuna uğurlanıyor.Halit Kıvanç için ilk olarak kurucuları arasında yer aldığı Türkiye Spor Yazarları Derneği'nin Levent'teki binasında bir tören düzenlendi.

Törene Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu da katıldı. Kasapoğlu konuşmasında, "Halit Kıvanç ağabeyi ebediyete uğurluyoruz. Televizyonun olmadığı dönemlerde radyoda o naif sesiyle, betimlemeriyle, televizyonu aratmayacak şekilde hadiselere vukufiyetiyle kulaklarımızda, zihinlerimizde yeri olan bir isimdi. Sonrasında yine televizyonda hem sporda, hem kültürde ve sanatta çok güzel hatıraların, özel anların sesi olan, iz bırakan bir insandı. Beyefendiliğiyle, nezaketiyle, çalışma usülleriyle her alanda her yönüyle örnek bir kişilikti. Bu vesileyle kendisini minnetle anmak istiyorum. İnanıyorum ki onun bu izlerini taşıyacak, yarınlara aktaracak genç medya insanları onun yolundan gidecekler. Tüm sevenlerinin, değerli ailesinin, milletimizin başı sağ olsun. Mekanı cennet olsun." dedi.

Etiketler:

Abone Ol :