Hakan Taşıyan'ın Sağlık Durumu Hakkında Son Dakika Gelişmesi!

Abone Ol :

Hakan Taşıyan'ın Sağlık Durumu Hakkında Son Dakika Gelişmesi!

Çoklu organ yetmezliği nedeniyle geçtiğimiz haftalarda hastaneye kaldırılan ve tedavisine başlanan Hakan Taşıyan tüm sevenlerini büyük üzüntüye boğmuştu.

Hakan Taşıyan'ın sağlık durumuyla ilgili son gelişmeleri Kral FM canlı yayınında Mehmet'in Gezegeni programına telefon bağlantısı ile katılan abisi Fikret Taşıyan ve arkadaşı Hakan Yılmaz anlattı.Fikret Taşıyan, Hakan Taşıyan'ın şuanda tedavisine hastanede devam edildiğini belirtti. Fikret Taşıyan; "Biz üç kardeş olarak Hakan'a böbreğimizi vermek istedik.Gerekli tektikler yapıldı. Fakat bizde genetik bir şeker hastalığı durumu var o yüzden sadece kız kardeşimizden olumlu sonuç geldi. Onunda son tektikleri yapılacak ve Hakan'a donör olma durumu kesinleşecek."dedi. Hakan Taşıyan'ın 18 yaşında ki oğlu Ramazan'ın da babasına uygun olduğu taktirde karaciğer için donör olacağını sözlerine ekledi. 

Hakan Taşıyan'ın abisi Fikret Taşıyan'ın ardından  arkadaşı Hakan Yılmaz, canlı yayında Hakan Taşıyan'a bu zorlu süreçte desteklerini esirgemeyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a,Devlet Bahçeli'ye, sanat dünyasının usta isimlerine ve Kral ailesine teşekkürlerini iletti. Hakan Taşıyan'ın 22 gündür hastanede müşhade altında olduğunu söyleyen Hakan Yılmaz;" Hakan'ın böbreği iyileştirmek için belli zamanlara diyaliz ünitesine giriyor.Kız kardeşi ve oğlunun hastane heyetinin kararından sonra donör olup olamaycaklarını belli olacak.Süreci bekliyoruz"Dedi. Zorlu bir süreçte olduklarını vurgulayan ve gözyaşlarını tutamayan Hakan Yılmaz,en kısa sürede Hakan Taşıyan'ın sağlığına kavuşmasını istediklerini söyledi.

 

 

 

 

Abone Ol :