Hakan Taşıyan Mehmet'in Gezegeni'nde Sağlık Durumunu Anlattı

Abone Ol :

Hakan Taşıyan Mehmet'in Gezegeni'nde Sağlık Durumunu Anlattı

Geçtiğimiz aylarda hem böbrek hem de karaciğer nakli olan Hakan Taşıyan Kral FM canlı yayınında Mehmet'in Gezegeni programına telefon ile bağlanarak sağlık durumu hakkında bilgiler verdi ve Gezegen Mehmet'in sorularını yanıtladı.Sağlık durumunun şuan iyi olduğunu söyleyen Hakan Taşıyan, ailesi ile birlikte olduğunu ve herşeyin yolunda gittiğini belirtti.

Dualarla bugünlere geldiğini ve dualarla ayakta olduğunu söyleyen Hakan Taşıyan, yaşadığı zorlu süreçten hayata daha güzel bakmak gerektiğini,yeniden dünyaya geldiğini ve sağlığın çok kıymetli olduğunu bir kez daha öğrendiğini söyledi. Hayatı sevenleriyle birlikte daha güzel değerlendirmenin önemini daha iyi anladığını belirten Hakan Taşıyan, herkesin sağlığına çok dikkat etmesi gerektiğini söyledi. Küçük yaşta hayata atıldığını, baba mesleği olan müzisyenliğe başladığını ve o dönem çalıştığı ortamlardan dolayı  sağlığına zarar verecek alışkanlıklar edindiği belirtti.

Hakan Taşıyan böbrek hastası olduğu için hastanete tedavi gördüğü dönemde doktorların kendisine  ölçülü su verdiklerini ve suya hasret kaldığını belirtirken şunları söyledi; "Kısmet olursa inşallah Afrika'daki kardeşlerime su kuyusu açmak istiyorum" diyen Hakan Taşıyan bu dilediğini sanatçı dostlarıyla birlikte gerçekleştirmek için onlarada çağrıda bulundu.

 

Abone Ol :