Hadise'den Evlilik Açıklaması!

Abone Ol :

Hadise'den Evlilik Açıklaması!

Hadise, Hülya Açıkgöz’ün sahibi olduğu Bodrum Yalıkavak’daki LaPlaj’da sevenleriyle buluştu.

Konser öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Hadise, evlilik sorusuna şu yanıtı verdi: “Şu anda böyle bir şey yok ama bir gün olacak tabii ki. İşime aşığım ama tabii ki evlilik işi frenleyecek diye bir şey yok bence. Belki başka bir boyuta taşır ama evlilik beni korkutmuyor. Hayatımın başka bir dönemi olacak diye görüyorum.”

Meslek hayatında olmazsa olmaz prensibi sorulan Hadise, “Disiplin bence çok önemli. Ben oldum, şarkılarım dinleniyor, takip ediliyorum, insanlar beni seviyor diye havaya girmemek lazım. Bence disiplinli olmak ve mütevazılığı unutmamak çok önemli ki daha da büyüyesiniz. Bence ben oldum dediğiniz an bittiğiniz andır. Aslında disiplin her işte çok önemli.” dedi.

Çocukken yaşadığı bir olayı yıllar geçse de unutamadığını söyleyen Hadise, “11 yaşımdaydım sokakta oynuyorduk ve komşumuzun köpeği bana saldırdı. Büyük bir köpekti. Isırmadı ama çok korktum. Köpeğimiz Rajan sayesinde o korkuyu üzerimden attım. Tam bir hayvan sever olmama rağmen ara ara aklıma yıllar önce yaşadığım o an geliyor.” dedi.

Etiketler: 0

Abone Ol :