Hadise ile Mehmet Dinçerler Nişanlandı

Abone Ol :

Hadise ile Mehmet Dinçerler Nişanlandı

HADİSE önceki akşam sevgilisi Mehmet Dinçerler’le aile arasında düzenlenen bir törenle nişanlandı.

Sanatçı, dün ise kardeşi Derya Açıkgöz’le Fashion Week İstanbul kapsamında Çırağan Sarayı’nda düzenlenen Nihan Peker defilesini izledi.

Hadise, gazetecilerin nişan töreni hakkındaki sorularını cevapsız bıraktı. Parmağındaki alyans ve pırlanta yüzüğünü gizlemeye çalışan Hadise, “Arkadaşlar bugün çok sevdiğim Nihan’ın defilesine geldik. Hepinize teşekkür ederim. Başka zaman konuşuruz” dedi.
Hadise, bir süredir aşk yaşadığı işinsanı Mehmet Dinçerler’den ocak ayında evlilik teklifi almıştı. Dinçerler’in romantik teklif için sevgilisine 3 milyon TL değerinde tektaş yüzük aldığı ortaya çıkmıştı.
İş insanı önceki akşam ise babası Burhan Dinçerler, annesi Nezihe Dinçerler ve ablalarıyla birlikte Hadise’nin Göktürk’teki evine gidip ünlü şarkıcıyı anne Gülnihal Açıkgöz’den istedi. Nişan töreninde ise çift, tüm gelenekleri yerine getirdi.

TEKLİF OCAK AYINDA GELDİ

Hadise, bir süredir aşk yaşadığı Mehmet Dinçerler'den ocan ayında evlilik teklifi aldı.

Dinçerler’in Evlilik teklifine “Evet” diyen Hadise, bu güzel haberi sosyal medya hesabından paylaştı. Tektaşını gösteren ünlü şarkıcı altına “Bölümümüz şimdi başlıyor.” notunu düştü.

Mehmet Dinçerler de sevgilisinin paylaşımın altına 'Mrs. Dinçerler' yorumunu yaptı. Sürpriz evlilik teklifi sosyal medyada çok konuşuldu.

Dinçerler romantik teklif için hiçbir masraftan kaçınmadı ve sevgilisine 3 milyon TL değerinde tektaş yüzük aldı.

Etiketler: Hadise

Abone Ol :