Habiye'de Edis Fırtınası!
Güncelleme : 12.10.2023
Edis, uzun bir aradan sonra İstanbul’da verdiği ilk konserle Harbiye Açıkhava'da seyircisiyle buluştu. Kerki Solfej organizasyonu ve Kral Pop Radyo medya sponsorluğunda sahneye çıkan Edis, üç akşam üst üste vereceği ve biletleri günler öncesinde tükenen konserlerinin ilkini önceki akşam gerçekleştirdi. Ses, ışık, dans ve görsel bir sanat şovu sunan Edis’i binlerce hayranı izledi.

Edis’in Harbiye konserinde seyirci önce bir visual art’la karşılaştı. Eserin ardından ünlü yıldız ‘Benim Ol’ şarkısı ve hayranlarının alkışlarıyla sahneye çıktı.

Ünlü yıldız akşam boyunca dillerden düşmeyen şarkılarını binlerce kişilik hayran korosuyla birlikte seslendirdi. Hafızalarda uzun süre yer edinecek bir şova imza atan Edis’in konserleri 12 ve 13 Ekim tarihlerinde Harbiye’de devam edecek.
-
MANİFEST'TEN YENİ SİNGLE "DAHA İYİ" -
"SUS, KONUŞMA” 28 YIL SONRA YENİDEN… -
DENİZ SEKİ’DEN “SENİ BANA KATSAM” YORUMU! -
SILA'DAN YENİ ALBÜM! -
HANDE YENER VE MADRİGAL'DEN ORTAK ÇALIŞMA! -
EVRENCAN GÜNDÜZ'DEN "BİZ AYRILMAYIZ" -
YONCA EVCİMİK İLE 90’LARA NOSTALJİK YOLCULUK! -
SERKAN KAYA'DAN YENİ ALBÜM MÜJDESİ! -
“KUPA KIZI VE SİNEK VALESİ” BURAY YORUMU İLE GERİ DÖNÜYOR!

