Gülben Ergen Yeni Şarkısı 'İnfilak'ı Anlattı!

Abone Ol :

Gülben Ergen Yeni Şarkısı 'İnfilak'ı Anlattı!

“İnfilak” isimli yeni single çalışmasını müzikseverlerin beğenisine sunan Gülben Ergen ile yeni çalışması hakkında kralmuzik.com.tr olarak özel bir röportaj gerçekleştirdik.


“Sezen Aksu’nun Gücü!”

Gülben Ergen, yeni şarkısının çıktığı ilk günden bu yana gerek sostal medya gerekse dijital platformlarda çok olumlu tepkiler aldığı söyledi.Gülben Ergen; “İnfilak” şarkımıza gelen tepkiler  olumlu. İşte Sezen Aksu’nun gücü, sözleri, melodisi… Eminim ki şarkımız hakketiği yere gelecek. Benim çok kalıcı slov şarkılarım vardır. Yıllar geçse de hala aynı tatda dinlenen… İnfilak şarkımızda bu slov şarkıların arasına girmeye aday bir şarkı” Dedi.


“İnanmadığım Şarkıyı Ortaşığı Kasıp Kavuracak Diye Okumam!”

Hazırladığı projelerde çok titiz çalıştığına da değinen Gülben Ergen, inanmadığı bir işe asla başlamayacağını anlattı. Gülben Ergen; “İnanmadığım ikna olmadığım bir şarkıyı ortalığı kasıp kavuracak diye asla okumam… Mutlaka şarkının anlattığı aşkı,duyguyu, ayrılığı ve hikayeyi bir şekilde benimsiyor olmam lazım.Onu içime sindirip anca öyle okuyabiliyorum”Dedi. Böyle olduğu zaman şarkıyı okumasının bile farklı olduğunu vurgulayan Gülben Ergen, İnfilak şarkısının bu anlamda çok içinen sinen bir şarkı olduğunu söyledi.


“İlk Defa Farklı Bir Yönetmen….”

Klip çekimlerinde uzun yıllardır sıkı dost oldukları başarılı yönetmen Nihat Odabaşı ile çalışan Gülben Ergen,İnfilak şarkısının klibininde bu kez farklı bir yönetmenle çalıştı. Gülben Ergen; “ İlk kez farklı bir yönetmenle çalıştık. Klibimizi Murat Joker çekti.  Single fotograflarımızı ise Nihat Odabaşı çekti. Nihat elbette benim uzun yol arkadaşım onunla dostluğumuz her daim… Ama Murat ile de çok güzel bir iş çıkarttık. Onunla çalıştığım için çok mutluyum” dedi.

 

DENİZ RÜYA ÖZDEMİR

Etiketler: 0

Abone Ol :