Gökhan Türkmen'den 2016 Yılının Son Konseri!
Güncelleme : 15.06.2023
Gökhan Türkmen, 2016 yılının son konserini geçtiğimiz Cuma akşamı İstanbul'da verdi.
Yoğun katılımın olduğu konserde, yeni albümü Sessiz'den ve eski şarkılarından oluşturduğu repertuvarını seslendiren sanatçıya hayranları şarkılarında hep bir ağızdan eşlik etti.
Gökhan Türkmen : " Bu zamana kadar içinde bulunduğum projelerden ve yaptığım hiçbir şarkıdan pişman olmadım. Müziğe para kazanmak veya ünlü olmak için başlamadım. Şarkılarımla ne kadar fazla insana ulaşabiliyorsam o kadar mutlu oluyorum. Bizlerin yani müzisyenlerin müzik yapmaktan başka bir işi yok. Elimizden geldiğince müzik yapmaya devam edeceğiz. " dedi.
Gökhan Türkmen, "Burada bizimle müziğimizi paylaştığınız için teşekkür ederiz. 2017 yılı herkese sağlık, mutluluk ve şans getirsin. Yeni yılınızı kutlarım. " sözleri ile yılbaşı dileklerini kendisini dinlemeye gelenler ile paylaştı.
-
DENİZ SEKİ’DEN “SENİ BANA KATSAM” YORUMU! -
SILA'DAN YENİ ALBÜM! -
HANDE YENER VE MADRİGAL'DEN ORTAK ÇALIŞMA! -
EVRENCAN GÜNDÜZ'DEN "BİZ AYRILMAYIZ" -
SERKAN KAYA'DAN YENİ ALBÜM MÜJDESİ! -
“KUPA KIZI VE SİNEK VALESİ” BURAY YORUMU İLE GERİ DÖNÜYOR! -
EDİS'TEN "YALANCI ŞAHİDİM" PERFORMANSI! -
SEZEN AKSU VE NAZAN ÖNCEL'DEN DÜET SÜRPRİZİ! -
KALBEN'İN 5. STÜDYO ALBÜMÜ YAYINDA!

