Gökhan Türkmen "Vay Halimize" Diyor!

Abone Ol :

Gökhan Türkmen

Müziğinde ve hayatında  farklı çizgisi  ile beğeni toplayan başarılı sanatçı Gökhan Türkmen,  müzikal  bir altyapıya sahip olan yeni şarkısı '' Vay Halimize ''  yi yayımlıyor.

Sözleri Gökhan Türkmen'e, müziği Caner Anar ve Gökhan Türkmen'e, düzenlemesi ise GTband üyelerine ait olan '' Vay Halimize '' şarkısı, içerisinde deep house dokunuşları barındıran ve Gökhan Türkmen'in elektronik altyapıları kullanarak yaptığı ilk şarkı olma özelliği taşıyor.

Bir süredir üzerinde çalıştığı  '' Vay Halimize '' şarkısını hazırlayan Gökhan Türkmen ; savaş, şiddet, çevre kirliliği, ırkçılık gibi dünyanın yaşadığı kaosu ve bu kaos ortamından yorulan, bunalan insanların duygularına tercüman oluyor.

Gökhan Türkmen '' Vay Halimize '' şarkısı ile ilgili düşüncelerini ; '' Şarkıda negatif betimlemeler olsa bile bizim amacımız bunun tam tersi pozitif sonuçlara dikkat çekmek.  Vay Halimize, özür dileyebilmek, teşekkür edebilmek, önyargısız olabilmek, empati kurabilmek ve bunun gibi unutulmaya yüz tutmuş ve yozlaşmış ögeleri vurgulayarak  bunları insanlara hatırlatmak amacı ile ortaya koyduğumuz bir şarkı.'' diyerek ifade ediyor.

Gökhan Türkmen'in yeni şarkısı '' Vay Halimize '' 15 Temmuz tarihinde GTR Müzik etiketi ile tüm dijital platformlarda yerini alacak.

Etiketler: 0

Abone Ol :