Gökhan Tepe'den Bayram Hediyesi!

Abone Ol :

Gökhan Tepe'den Bayram Hediyesi!

Gökhan Tepe, üç yıl aranın ardından “Yaz 2018” isimli albümü ile sevenleriyle buluşuyor.

Gökhan Tepe, prodüktörlüğünü ve müzik direktörlüğünü üstlendiği 10 şarkıdan oluşan ''Yaz 2018'' albümünde kendi şarkılarının yanı sıra besteci ve söz yazarı Ayla Çelik, Şebnem Sungur ve Serdar Aslan gibi isimlerle de bu albümde birlikte çalıştı.

Gökhan Tepe’nin “Yaz 2018” adlı albümünün çıkış şarkısı ise “Yak Ateşinle” 

Albümde “Yastık Yorgan”, “O Şarkı”, “Unuturuz İnşallah” gibi enerjik şarkıların yanı sıra “Kal Biraz Daha” ve “Yandım” isimli duygusal şarkılar da yer alıyor.

“Tekrar Buluşuncaya Kadar” isimli şarkısının yıllar önce kaydettiği demo haline de albümde yer veren sanatçı, 2017 sonunda yayımladığı “Sevda Çocukları” isimli şarkısının alaturka versiyonunu da dinleyicisiyle paylaşıyor. Şarkının vokallerinde ise Beyazıt Öztürk, Ayla Çelik, Şebnem Sungur ve Serdar Aslan sanatçıya eşlik edecek.

Gökhan Tepe, yeni albümü ''Yaz 2018" ile ilgili duygularını: ''Yepyeni bir dönemin başlangıcındayım. Sanat hayatımın en verimli sürecinde derin hisler ve samimi duygularımla hazırladığım yeni albümümü sizlerin beğenisine sunarken, tarihe iftiharla not düşüyorum; Yaz 2018…'' şeklinde ifade etti.

Etiketler: 0

Abone Ol :