Gökhan Tepe Yeni Projelerini Anlattı

Abone Ol :

Gökhan Tepe Yeni Projelerini Anlattı

Dokuzuncu Albümünü Çıkardı


Dokuzuncu südyo albümünü müzikseverlerin beğenisine sunan Gökhan Tepe ile geçtiğimşiz gün keyifli bir röportaj gerçekleştirdik. 90’lı yıllardan günümüze uzanan müzikal yolculuğu boyunca bir çok hit şarkıya imza atan Gökhan Tepe, yeni “Yaz 2018” isimli albümünün yanısıra yeni projeleriyle ilgili de bir çok soruya yanıt verdi.


1996 yılında müzikseverlerle buluşturduğu ilk albümü “Çöz Beni” den günümüze dokuz albüm ve bir çok tekliyle müzikseverlerin gönlünde ayrı bir yere sahip olan sanatçı, “Yaz 2018” isimli albümünün de müzikseverler tarafından büyük ilgi görmesinden dolayı çok mutlu olduğunu dile getirdi.


On şarkıdan oluşan albümünün ilk klibini “Yak Ateşinle” isimli şarkıya Gülşen aybaba yönetmenliğinde çeken Gökhan Tepe, albümün ikinci klibini ise “O Şarkı” şarkısına çekti. Belgesel yönetmenliği yapan Onur Kök yönetmenliğinde çektiği klibin sevenleri tarafından beğenildiğini söyledi. “O Şarkı” isimli eserinin albüm çıktığından itibaren en sevilen şarkılardan olduğunu vurgulayan Gökhan Tepe, bu şarkının kendisinden beklenen duygusal şarkılar kategorisine girdiğini söyledi. Gökhan Tepe, albümün üçüncü klibini ise sosyal medya adreslerine müzikseverlerden gelen tepkiler üzerine belirlenecek bir şarkıya çekecek.

Yeni Projeler Geliyor


Yeni projelerine de değinen Gökhan Tepe, diğer sanatçıların seslendirdiği Gökhan Tepe imzalı şarkılardan oluşan bir albüm yapma fikrinde olduğunu da söyledi. bu konuda biraz zamana ihtiyacı olduğunu söyleyen Gökhan Tepe, Sanat Müziği, Halk Müziği veya Arabesk tarzda eserlerden oluşan bir proje albüm planladığının müjdesini verdi.

 

 

Etiketler: 0

Abone Ol :