Gökhan Özen "Sağım Solum Aşk" Diyor!

Abone Ol :

Gökhan Özen

 

Gökhan Özen, uzun zamandır yeni şarkı bekleyen hayranlarına sürpriz yaptı. 'Sağım Solum Aşk' adını taşıyan yeni Gökhan Özen teklisi, Poll Production etiketiyle tüm dijital platformlarda yerini aldı.

Söz, beste ve düzenlemesi Gökhan Özen'e ait 'Sağım Solum Aşk' şarkısının  video klibinin yönetmen koltuğuna da yine kendi oturdu. Los Angeles’da  Gökhan Özen tarafından çekilen video klip, 15 saat süren çekimlerde 20 kişilik bir ekiple tamamlandı. Son derece güçlü lirikler ve melodiye sahip şarkı;  pop oryantal ritimlerin yaylılarla desteklenmesinin güncel sound'la harmanlanmış hali.

Yeni teklisini yayınlamak için sabırsızlanan yakışıklı popstar Gökhan Özen, son hiti Firardayım ile 5 hafta satış telif ve radyo tv tüm listelerde 1 numara da kalarak rekor kırmıştı. 

Gökhan Özen '“Yurduma dönüşümün ardından başlayan Türkiye turnemiz devam ederken yeni single şarkımı da sevenlerimle paylaşıyorum. Sevenlerim çok beklediler ve en güzelini dinlemeyi hakettiler. “Sağım Solum Aşk” daha bir başlangıç tek single la kalmayıp yeni şarkılarımı da hızla paylaşacağım.' diyerek sevenlerine müjdeli haberler verdi.

Etiketler:

Abone Ol :