Gökhan Özen Kızlarıyla Klip Çekti!

Abone Ol :

Gökhan Özen Kızlarıyla Klip Çekti!

Gökhan Özen’in “Maske” albümünden üçüncü video klip şarkısı “Değişir Dünya” oldu. Gökhan Özen söz, beste ve düzenlemesi kendisine ait olan şarkıya dünyanın farklı metropollerinde iki yılda tamamlanan bir video klip çekti.

“Değişir Dünya” şarkısını yazdığı ve albümüne koymaya karar verdiği andan itibaren çekimlere başlayan Gökhan Özen, yönetmenliğini de üstlendiği video klibin çekimlerini 2 yılda tamamladı. Dubai, Londra, New York, Los Angeles ve Las Vegas’daki çekimlerde Gökhan Özen, selfie tekniği ile kendi kullandığı profesyonel kamerası ile  250.000km yol katetti.

İşitme Engelliler Vakfı’nın Katkılarıyla İşaret Dilinde “Değişir Dünya”.

Dünya’da çektiği görüntüleri, İstanbul çekimleri ile birleştiren Gökhan Özen, Eylül Stüdyoları’nda yapılan çekimlerde 30 farklı yaş, din, dil, ırk, milletten insanla çalıştı. İşitme Engelliler Vakfı’ndan bir eğitmenin de yer aldığı çekimlerde tüm oyuncular işaret dili ile “Değişir Dünya” dedi.

Dünya’nın En Uzun Asma Köprüsü’nde Çekilen İlk Video Klip...

Dünya’nın raylı sisteme sahip en geniş, en uzun ve en uzun kuleli asma köprüsü olan Yavuz Sultan Selim Köprüsü(III. Köprü) ilk kez bir video klibe ev sahipliği yaptı. Gökhan Özen’in “Değişir Dünya” video klibinin çekimlerinin bir kısmı Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nde gerçekleşti. Gökhan Özen’in köprü çekimleri sabaha karşı saatlerinde tamamlandı. 

Gökhan Özen’den Büyük Sürpriz; Ada Deren ve Derin Su Özen İlk Kez Babalarının Video Klibinde...

Gökhan Özen ilk kez kızları Ada Deren ve Derin Su ile kamera karşısına geçti. “Dünya’yı gençlerin değiştireceğini ve daha yaşanabilir hale getireceğine inanıyorum.” diyerek yola çıkan Özen, kızları ile bu mesajını tekrarlarken, hem de şahane bir anıya imza atmış oldu.

Etiketler: 0

Abone Ol :