Gökhan Kırdar’dan Biofrekans Müzik Performansı!

Abone Ol :

Gökhan Kırdar’dan Biofrekans Müzik Performansı!

Geçtiğimiz günlerde akciğerlerindeki bir rahatsızlık nedeniyle yoğun bakıma kaldırılan Türk müziğinin deneyimli ismi Gökhan Kırdar, doktorlarının izin ve tavsiyelerine uygun şekilde 30 Mayıs’ta Zorlu PSM Drama Sahnesi’nde farklı bir gösterisiyle sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor.

.“Yerine Sevemem”, “Üstüme Basıp Geçme”, “Yağmur” gibi şarkıları ve "Kurtlar Vadisi", "Haziran Gecesi", "Yabancı Damat", "Kayıp" gibi film ve dizi müzikleriyle uluslararası hayran kitlesi edinen Kırdar, 30 Mayıs’ta ilk kez sahneleyeceği müzik, dans ve video sanatlarının birarada olduğu yeni projesi “OQ Show" Healing yani rezonans ve frekans müziklerle iyileşmenin deneyimleneceği farklı bir seçki ile sahne alacak.

Geçirdiği rahatsızlığın ve yaşadıklarının sahneye çıkmasına engel olmayacağını bu konserin iyileşme sürecinin bir parçası olduğuna inandığını söyleyen Kırdar, doktorlarının kontrolünde performansını sergileyecek.

Üç bölümden oluşan gösterinin ilk bölümünde sanatçının yeni ve unutulmaz sözlü eserlerinden oluşan "Aşkla Düşleyiş" kataloğu, ikinci bölümünde film ve dizilere hayat veren eserlerini de barındıran yeni "Sound Trax" kataloğu ve son bölümünde de yeni "SkyGen" kataloğundan seçilmiş iyileştiren biofrekans müziklerle meditatif bir grup seans gerçekleştirilecek.

Bir müzikolog olarak müzik alanındaki deneyimini sağlık üzerine de yoğunlaştıran ve iyileşmeye ihtiyacı olanlar için biofrekans müzikle iyileşme seansları düzenleyen Gökhan Kırdar, bütün kainatın 12 ses frekansı üzerine kurulduğunu ve ses frekanslarının genel sağlık ve hormon düzeni için ne kadar önemli olduğundan yola çıkarak frekans ve titreşimler üzerinde çalışıyor. Bir bebeğin dünya ile ilk temasının duyarak anne karnında başladığının altını çiziyor ve dışarıdan maruz kalınan ve sağlığı bozan her türlü ses frekansları için bedene ve kulaklara nasıl korunma yöntemleri uygulanabileceğine yönelik özel seans ve eğitim programları gerçekleştiriyor.

 

Etiketler: 0

Abone Ol :