Gökhan Keser, "Kim Çok Harçlık Verirse Onun Kapısını Çalardık"

Abone Ol :

Gökhan Keser,

Gökhan Keser ile şeker tadında bir bayram sohbeti gerçekleştirdik. Gökhan Keser, eski bayramları, ailesi ile sürdürdüğü bayram geleneklerini ve çocukluk anılarını bizimle paylaştı.

“Kimi Sevsem Açıldı Kısmeti” isimli şarkısıyla müzikseverlerin büyük beğenisini kazanan Gökhan Keser, şarkısına gelen tepkileri anlattı. Müzikseverlerin bu şarkı için kendisine “hayatımı şarkı yapmışsın” dediklerini söyleyen Gökhan Keser, dinleyicilerinin şarkıyı kısa sürede çok beğendiklerini sözlerine ekledi.

Kocaeli’nde ve Kısırkaya Plajı’nda, İki günlük sürecin ardından bir çekim aşaması tamamlanan klibin yönetmenliğini de üstlenen sanatçı, klibin montaj aşamasının da 35 saat kadar sürdüğünü belirtti.

Yaz Sonu Yeni Şarkı Yapacağım

Yaz sonuna doğru yeni bir şarkı çıkarmayı planlayan Gökhan Keser, yaz ayları boyunca konser maratonunun da son sürat devam edeceğini söyledi. Sanatçı, bu yıl bir dizi projesiyle ekranlarda olacağını sinyallerini de verdi.

Kim Çok Harçlık Verirse Onun Kapısını Çalardık

Bayramda aile geleneğine bağlı kaldığını söyleyen Gökhan Keser, “Her bayram büyüklerimizi muhakkak ziyaret ederiz. Bu yıl da amcamın evinde kahvaltı yapacağız. Ardından bayram ziyaretlerine devam edeceğim.” şeklinde konuştu. Gökhan Keser, çocukken nasıl geçerdi bayramlar senin için diye sorduğumuzda geçmişe kısa bir yolculuk yaptı ve şunları söyledi. “Çocukken aramızda konuşurduk diğer çocuklarla. en çok kim harçlık verirse onun evine giderdik. Ben İzmir’de mahalle kültüründe büyüdüm. Şehirlerde artık bayramlar eski tadında değil belki de. Ama bu geleneklerimizi yaşatmamız lazım. Umarım bu bayram geleneğimiz hiç bozulmaz ve devam eder.”

“Mahalle Kültüründe Büyüdüm”

Gökhan Keser, çocukluk zamanlarında bayramların kendisi için nasıl geçtiğini de anlattı. Gökhan Keser; “ Çocukken mahalle de en çok kim harçlık toplanmış kendi aramızda konuşur, en çok harçlık kim veriyorsa oraya el öpmeye giderdik. “Dedi. İzmir’de mahalle kültüründe büyüdüğünü söyleyen Gökhan Keser, çok güzel ve özel bir çocukluk geçirdiğini belirtti.

 

Etiketler: 0

Abone Ol :