Gökçe’nin Yeni Klibi ‘Aşık Olmak İstemiyorum’ 2D Animasyon Tekniği Kullanılarak Hazırlandı!

Abone Ol :

Gökçe’nin Yeni Klibi ‘Aşık Olmak İstemiyorum’ 2D Animasyon Tekniği Kullanılarak Hazırlandı!

Gökçe’nin “Kırmızı Kurdele” albümünün dördüncü video klibi “Aşık Olmak İstemiyorum” 2D Animasyon tekniği kullanılarak hazırlandı.

“Her zaman istediğim bir şeydi, bu şarkıma kısmet oldu. Heyecanlı ve mutluyum“ diye duygularını dile getiren Gökçe’nin izleyenleri şaşırtacak video klibi; 3 ay süren çalışmalar sonunda tamamlandı.

Gökçe’nin kırmızı kurdelesi, motoru ve kedisi...

Klip hikayesi; Gökçe ve hayatına dokunan kırmızı kurdeleden oluşturuldu. Klibin başında Gökçe’nin saçından uçan kırmızı kurdele çeşitli yerlere gitse de soyut olarak hayatına dokunuşları ve kurdelenin peşinde ilerleyişini konu alıyor.

Klip hikayesi oluşturulduktan sonra, Gökçe’nin çeşitli açılardan fotoğrafları çekilerek animasyon çizimleri oluşturuldu. Ardından arka plan ve objeler çizildi. Hikayede yer alan objeler de Gökçe’nin hayatında büyük yere sahip detaylardan çıkarıldı. Ortam çiziminde ve kıyafetlerde, Gökçe’nin tarzı olan bohem hava hakim. Ayrıca Gökçe’nin hayatının büyük bir bölümünü geçirdiği kedisi Kirloş ve severek kullandığı scooter motor da çizilerek klipte yerlerini aldılar.

 

Etiketler: 0

Abone Ol :