"Gece Gölgenin Rahatına Bak" Şarkısı İçin Dokuz Farklı Remix!

Abone Ol :

Çağatay Akman'dan "Gece Gölgenin Rahatına Bak" Şarkısına 9 farklı remix geliyor.

"Gece Gölgenin Rahatına Bak" isimli şarkısıyla müzikseverlerin büyük beğenisini kazanan Çağatay Akman, Kral Genel Yayın Koordinatörü Mehmet Akbay'ın Kral FM'de yayınlanan Mehmet'in Gezegeni programına konuk oldu. Program esnasında şarkısının başarısından hayli memnun olduğunu söyleyen Çeğetay Akman, "şarkısının youtube'de 90 milyonu aşkın bir izlenmeye eriştiğini" söyledi.

Program sonrasında gerçekleştirdiğimiz röportajda sorularımızı yanıtlayan Çağatay Akman, "Gece Gölgenin Rahatına Bak" isimli şarkısının 9 farklı versiyonundan oluşan bir albümle, çok yakın bir tarihte müzikseverlerin karşısına çıkmayı planladığını söyledi. Genç şarkıcı ayrıca, bu albümde sürpriz bir ünlü şarkıcıyla bir de düet gerçekleştireceğinin müjdesini verdi.

Çağatay Akman, yeni proje sorumuza da "Çok iddialı şarkılarım var. Hatta "Gece Gölgenin Rahatına Bak" şarkısından bile daha başarılı olacağını düşündüğüm şarkılar. Bu yeni şarkılar sesimi daha fazla ön plana çıkaracak şarkılar.  Bu şarkıları önümüzdeki dönemde müzikseverlerle buluşturacağım." şeklinde yanıtladı.

Etiketler: 0

Abone Ol :