Gazze İçin Tek Yürek!

Abone Ol :

Gazze İçin Tek Yürek!

Haluk Levent; Ceylan Ertem, Derya Köroğlu, Mustafa Sandal, Gülben Ergen, Sena Şener, Eypio, Melek Mosso ve Zara ile birlikte Gazze'deki çocuklara destek amacıyla konser verdi. Kurucusu olduğu AHBAP Derneği ile birçok yardıma imza atan şarkıcı Haluk Levent, İsrail'in saldırıları altındaki Gazze'ye maddi destek için sanatçı arkadaşlarıyla İstanbul'da sahne aldı.

Gazze için tek yürek

Bostancı Gösteri Merkezi'nde düzenlenen Gazze Destek Konseri, Levent’in şarkılarıyla başladı. Sanatçı, Arapça yazdığı "Filistin" parçasını da Gazze'de yaşamını yitiren çocukların anısına söyledi. Konserde Levent'e Bülent Ortaçgil'in yanı sıra Ceylan Ertem, Derya Köroğlu, Mustafa Sandal, Gülben Ergen, Sena Şener, Eypio, Melek Mosso ve Zara sahne aldı.

Gazze için tek yürek

Türk ve Filistin bayraklarının yanı sıra Filistin direnişini simgeleyen kefiyelerle konsere gelen kalabalık, şarkılara eşlik etti.Levent, konser öncesi duyuru yaparken, sosyal medya hesabından "Daha önce Gazze Belediye Başkanı ile bir görüşme gerçekleştirmiştim. Tekrar görüştüm ve bu konserden gelecek geliri Gazze’de yaralı çocukların tedavisi için kullanılmasını istedim. Para bir yere kadar önemli ama amaç Filistin halkı ile dayanışma! Haydi gelin" ifadelerini paylaşmıştı.

Etiketler:

Abone Ol :