Fatma Turgut'tan Samimi Açıklamalar!

Abone Ol :

Fatma Turgut'tan Samimi Açıklamalar!

Kral Pop Radyo Medya sponsorluğunda 3 Mart’ta vizyona girecek olan ‘’ Biz Size Döneriz’’  filmi İçin ‘Yıllar Sonra’ şarkısını seslendiren Fatma Turgut kamera karşısına geçti.


Kargo’nun en sevilen şarkılarından olan ve bestecisi Selim Öztürk tarafından yeniden aranje edilen şarkının klibini, filmin de yönetmeni olan Doğa Can Anafarta çekti. Eylül Stüdyoları’nda yapılan çekimlerde basının karşısına çıkan Fatma Turgut ‘Filmin soundtrack’ini seslendirdim. Kargo grubunun ‘Yıllar Sonra’ şarkısı. Benim için çok kıymetli bir eser. Lisede ilk müzik yapmaya başladığım grubumla seslendirdiğim bir parçaydı. Selim Öztürk’ün bestelediği bir şarkı. Benim söyleyeceğimi duyduğunda çok da sevinmiş. Keza ben de aynı şekilde. Keyifle seslendirdim. Filmin şahane görüntüleriyle benim ve iki dansçı arkadaşımın şahane performansından oluşacak bir de klibimiz olacak. Ben dans etmeyeceğim, şarkıyı söylerken vücudum ve mimiklerimi kullanıyorum’ açıklamasında bulundu.

Genelde siyah renklerle görmeye alışkın olduğumuz Fatma Turgut, klip için bembeyaz bir elbiseyle kamera karşısına geçti. Enerjik halleriyle de dikkat çeken şarkıcı ‘Yönetmenimiz Doğa Can Anafarta rica ettiği için sevgili Gülşan Gürsel’le çalıştım. Normalde çok açık tercih etmiyorum ama bu klip için böyle oldu’ dedi


‘Onlar Benim Yoldaşlarımdı’

Fatma Turgut, ayrıldığı grubu Model ile ilgili sorulara ise ‘Model grubunun diğer üyeleri iki arkadaşım Amerika’da yaşamaya karar verdiler, oraya yerleştiler. Orada müzik yapmaya devam edecekler.  Ben de onlar olmadığı için Model olarak devam etmek yerine Fatma Turgut solo kariyerime başladım. Bir single yayınladım. İkincisi şubat ayında geliyor. 2017 sonbaharında da Fatma Turgut olarak ilk solo albümümü yayınlayacağım, Herkesin yolu açık olsun ve gönlünden geçen neyse o gerçekleşsin istiyorum’ yanıtını verdi. Turgut, duygularını ise ‘Ben de çok üzüldüm, herkes çok üzüldü. Dediğim gibi bir tercihti ve aynı saat diliminde bile yaşayamıyorken bir oluşumu, grubu devam ettirmek çok zor olacaktı. Onlar orada, ben de burada solo kariyerime başladım. Onlar benim yoldaşlarımdı’ cümleleriyle aktarırken ‘Bir daha aynı projede olur musunuz?’ sorusunu ‘Sahnede Model şarkılarını söylemeye devam ediyorum. Zaman her şeyi çözer, hiçbir şey diyemem. Çok nadir görüşmeye devam ediyoruz’ şeklinde cevapladı.

Turgut, oyunculuğa şimdilik uzak olduğunu vurgulayarak ‘Ufak teklifler geldi oyunculuk için ama orası çok ayrı bir dünya. Çok zor, zahmetli ve meşakkatli işler. Şimdiye kadar hiç yapmadım ama kesin yargılı da olmak istemiyorum ‘Asla yapmam’ gibi. Zaman içinde belki o da gerçekleşir ama şu an öyle bir planım yok.’ dedi.



‘Seyirci Acayip Keyif Alacak’

Filmin yönetmeni Doğa Can Anafarta, Fatma Turgut’u da bir filminde oynatması yönündeki yorumlara ‘Biraz geç tanıştık, o yüzden inşallah bir sonraki filmde’ derken ‘Biz Size Döneriz’le ilgili de ‘Müziğini çok yakın bir zamanda duyacaksınız. Filmimiz de 3 Mart’ta vizyona giriyor. Çok komik, farklı, eğlenceli, seyircinin acayip keyif alacağı bir gençlik filmi. Çağlar Ertuğrul, Hande Soral, Fırat Albayram, Bestemsu Özdemir, Tarık Ündüz ve Tuğçe Kurşunoğlu rol alıyor. Romantik komedi, içinde dram da barındırıyor’ açıklamasını yaptı.

Etiketler: 0

Abone Ol :