Faruk Emre'den Yeni Single Müjdesi!

Abone Ol :

Faruk Emre'den Yeni Single Müjdesi!

Türk müzik sektörünün hızla yükselen ismi Faruk Emre, dinleyicilerini heyecanlandıracak yeni bir single hazırladı! "Canım Azaldı" adını taşıyan bu muhteşem şarkı, 12 Nisan'da dinleyicileriyle buluşacak. Söz ve müziği Türkiye'nin yetenekli isimleri Tuğberk Işık ve Burak Alkın'a ait olan "Canım Azaldı", Nurettin Çolak'ın muhteşem düzenlemesiyle hayat buldu.

Faruk Emre, bu şarkıyla dinleyicilerine keyifli, samimi ve tatlı bir yolculuk sunmaya hazırlanıyor. Faruk Emre, daha önce "İlk Defa" isimli şarkısıyla da büyük bir beğeni toplamıştı. Şarkının sözleri yine Tuğberk Işık'a aitti ve bu işbirliği, müzikseverler tarafından büyük takdirle karşılanmıştı.

 Hızlı yükselişine devam eden Faruk Emre, "Canım Azaldı" ile yaz aylarında da adından sıkça söz ettirecek gibi görünüyor. Kendine özgü tarzı ve duygusal derinliği ile dinleyicilerin kalplerinde taht kurmaya devam eden genç sanatçı, Müzik sektöründe sağlam ve başarılı adımlara imza atarak yerini sağlamlaştırıyor. Faruk Emre'nin "Canım Azaldı" şarkısı, dinleyicileriyle 12 Nisan'da buluşacak.

Etiketler:

Abone Ol :